MENÜ

Nuri'nin Arsenal hayali

Almanya'nın Borussia Dortmund takımında oynayan milli futbolcu Nuri Şahin, hayalinin bir gün Arsenal forması giymek olduğunu söyledi.

Nuri'nin Arsenal hayali

Zamanı gelince Türkiye'de de futbol oynamak istediğini kaydeden milli futbolcu, formasını giymek istediği takımı açıklamasa da küçükken Galatasaray taraftarı olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin, hayalinin bir gün İngiltere'nin Arsenal takımında oynamak olduğunu söyledi. Bunu bir gün mutlaka gerçekleştirmek istediğini kaydeden Nuri Şahin, zamanı gelince Türkiye'de de futbol oynamak istediğini vurguladı. "Gönlümde bir takım var, ama açıklamak istemiyorum" diyen milli futbolcu, küçükken Galatasaray taraftarı olduğunu söyledi.

Essen Başkonsolosluğu'nun girişimleriyle Dortmund'da Türk gençleriyle buluşan Nuri Şahin, futbol hayatını, yaşadıklarını ve hedeflerini anlattı. Gençlerin sorularını da yanıtlayan Nuri Şahin, ileride futbolu bıraktığında antrenör olarak çalışmak istediğini dile getirdi.

Futbolcu olmak isteyen Türk gençlerine seslenen Nuri Şahin, eğitimlerini aksatmamaları ve çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu. Nuri Şahin, gençlerle bol bol fotoğraf çektirip imza dağıtmayı da ihmal etmedi.

YORUM YAZ