MENÜ

"Mahalle takımı gibi oynadınız"

Kocaeli'nde oynadıkları Diyarbakırspor maçını 1-0 kaybeden Antalyaspor'un Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, öğrencilerini önce fırçaladı, sonra önümüzdeki kupa maçı için hazırladı.

"Mahalle takımı gibi oynadınız"

Diyarbakırspor maçını penaltı golüyle kaybeden Antalyasporlular, teknik patronlarından fırça yiyerek ilk antrenmanına dün başladı. Takımını tam kadro etrafında toplayan Teknik Direktör Mehmet Özdilek, sert bir üslupla oyuncularının Diyarbakırspor'a yenilmelerinden duyduğu şaşkınlığı itiraf etmiş oldu. Görülmediği kadar yüksek ses tonuyla konuşan Özdilek oyuncularına, "Mahalle takımı gibi oynadınız. Bu ligde alınacak 1 puanın değerinin farkında mısınız" diyerek, sert çıktı.

Haberin Devamı

Antrenman sahası içinde yapılan bu kısa toplantı sonrası maçta oynayan 11 futbolcu , düz koşuyla çalışmaya başladı. Forma şansı bekleyenler ise topla oynarak hazırlık yaptı.

Perşembe günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor ile yapacakları Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçına konsantre olduklarını belirten Özdilek, ilk ayağı avantajlı skorla tamamlayarak final biletini kendi sahalarında almak istediklerini söyledi. Trabzonspor'un gücünü bildiklerini belirten Özdilek, "Ama biz de zor bir gruptan çıkıp buraya kadar geldik. Finale çıkmak için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

TRABZON'A ÖZEL UÇAK
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasını 25 Mart Perşembe günü saat 20.00'de deplasmanda Trabzonspor'la oynayacak olan Antalyaspor'u desteklemek isteyen futbolseverleri, SunExpress Havayolları taşıyacak. Antalyaspor Yönetim Kurulu, Antalyaspor'a gönül verenleri bir çatı altında birleştirip Trabzon'a götürmek için başlattığı 'Özel Uçak' projesini uyguluyor. Trabzonspor maçının heyecanını Avni Aker Stadı'nda yaşamak isteyen Antalyalı futbolseverlerin, kulübe veya SunExspres acentalarına müracaat etmesi gerekiyor. Perşembe günü saat 11.20'de Antalya'dan Trabzon'a hnareket edecek olan özel uçak, aynı gün maçtan sonra saat 23.30'da dönüş yapacak. Trabzon-Antalya maçının bilet fiyatlarının 30 TL olduğu açıklandı.

YORUM YAZ