MENÜ

Canaydın vefat etti!

Galatasaray Kulübü eski başkanı Özhan Canaydın, bir süredir tedavi gördüğü Bursa Acıbadem Hastanesi'nde hayata veda etti.

Canaydın vefat etti!

Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kaya Aksoy, pankreas tedavisi gören ve bir süredir durumu ağırlaşması üzerine hastanede doktor kontrolunda bulunan Özhan Canaydın'ın bugün saat 23.30 sıralarında yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Yaklaşık 2.5 yıldır pankreas tedavisi gören bir kız ve bir erkek babası Özhan Canaydın'ın çarşamba günü Bursa'da toprağa verileceği bildirildi. Canaydın'ın cenaze törenine spor, iş dünyası ve sanat camiasından büyük bir kalabalığın katılması bekleniyor.

Bu sabah durumu ağırlaşan Canaydın'ın yaşamını yitirdiği yönünde çıkan söylentiler üzerine TFF üyesi Levent Kızıl ve Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, soluğu Bursa Acıbadem Hastanesi’nde almıştı. Bu söylentiler üzerine açıklyamaya yapan Başhekim Prof. Kaya Aksoy, Özhan Canaydın'ın tedavisine devam edildiğini ancak durumunun ağır olduğunu bildirmişti.

Galatasaray Kulübü'nün açıklaması:
Son nefesine kadar yüreği Galatasaray sevdasıyla çarpan, eski Başkanlarımızdan, değerli spor adamı
ÖZHAN CANAYDIN vefat etmiştir.

Merhuma Tanrı'dan rahmet dileriz. Başta kederli ailesi olmak üzere camiamızın başı sağolsun.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıklaması:
Türk Futbolu'na çok önemli hizmetlerde bulunmuş değerli spor adamı Özhan Canaydın, tedavi gördüğü Bursa Acıbadem Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu.

2002-2008 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı'nı ve ayrıca Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'nı yürütmüş olan Özhan Canaydın'ın aramızdan ayrılışı nedeniyle acımız büyük.

Merhum Özhan Canaydın'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Galatasaray camiasına ve tüm spor ailesine başsağlığı diliyoruz.

Fenerbahçe Kulübü ve Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın başsağlığı mesajı:
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü’nün eski başkanlarından Sayın Özhan Canaydın’ın yaşamını yitirdiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Sayın Özhan Canaydın’a Tanrı’dan rahmet, ailesi sevenleri ve tüm Galatasaray camiasına başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kulüp başkanı Aziz Yıldırım ise kulübün internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında şunları kaydetti:
"Değerli dostum, spor adamı ve gerçek bir beyefendi Sayın Özhan Canaydın’ı kaybettiğimize dair üzücü bir haber almış bulunuyorum. Galatasaray Spor Kulübü’nde başkanlık görevi yapmış değerli bir spor adamını kaybettik. Kendisinin tarzı ve beyefendiliğiyle spor dünyasına sağlamış olduğu katkılar tartışılmaz. Sevgili dostum Özhan Canaydın her zaman Türk sporuna verdiği değerli hizmetleriyle anılacaktır. Kendisine Tanrı’dan rahmet, ailesi sevenleri, Galatasaray ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ