MENÜ

Yeni moda Tabata

Mustafa Denizli, Kasımpaşa maçında iki net fırsatı kaçıran Holosko'yu kulübeye çekiyor, son dakikalarda oyuna hareket getiren Rodrigo Tabata'yı ilk 11 için hazırlıyor.

Yeni moda Tabata

Beşiktaş için büyük önem taşıyan Eskişehir mücadelesi öncesinde teknik direktör Mustafa Denizli sahaya süreceği ilk 11’de revizyon yapmayı planlıyor. Tecrübeli çalıştırıcının çok şey beklediği Filip Holosko’nun, Kasımpaşa karşılaşmasında ortaya koyduğu etkisiz futbol sonrasında, Slovak yıldızın kulübeye çekilmesi bekleniyor. Maçın ilk yarısında iki önemli fırsattan yararlanamayan Holosko’nun hafif sakatlığının bulunmasının da, Denizli’nin bu kararında etkili olduğu konuşuluyor. Deneyimli teknik adamın Holosko sağ kanatta Nihat Kahveci’yi oynatmayı planladığı öğrenildi. Sol kenara Tello’yu çekmeyi düşünen Denizli, serbest adam olarak Tabata’ya formayı teslim edecek.

Kontenjan sıkıntısı yok
Kasımpaşa maçında sonradan oyuna dahil olan ve takıma hareket getiren Tabata’ya çok güvenen Denizli’nin, Eskişehirspor mücadelesinde Brezilyalı yıldıza ilk 11’de şans tanıyacağı belirtildi. Holosko’nun kulübeye çekilmesiyle yabancı kontenjanı krizi de aşılmış olacak ve Tabata ilk 11’de görev yapabilecek. Bu arada Necip’in ortaya koyduğu etkisiz futbol sonrasında, Toraman’ın da yine orta sahada görev yapacağı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ