MENÜ

"Puan kaybetme lüksümüz kalmadı"

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Üzücü bir sonuç bizim için. Maça iyi başladık. Ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik" dedi.

"Puan kaybetme lüksümüz kalmadı"

Rijkaard konuşmasında şunları söyledi: "Üzücü bir sonuç bizim için. Maça iyi başladık. Ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Sonra bireysel hatadan yediğimiz bir gol var. Deplasmanda çok puan kaybettik. Önümüzdeki 8 maçın son dakikasına kadar mücadele edip hepsinden galibiyetle ayrılmalıyız. Artık puan kaybetme lüksümüz kalmadı. Maçın kırılma noktası girdiğimiz pozisyonları atamamamızdı. Bireysel hataları çok yapıyoruz. Bunun üzerinde biraz daha durmamız lazım. Ama Emre Güngör 3 pozisyonu da önledi. İlk golü atmayı beceremedik. Pozisyonlarına da sadık kaldılar Trabzonsporlu oyuncular. Biz de şampiyon olmak istiyoruz sonuçta. Bunun için risk aldık. Bu nedenle pozisyon verdik" dedi. Rijkaard, Trabzonspor galibiyetinin ardından şampiyonluk şanslarını değerlendirirken, "Şampiyonluk şansımız var ve son dakikaya kadar mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Birkaç hafta önce Bursaspor'un da şansı olduğunu söyledim ve çok tepki aldım. Onların da tabii ki şansı var" ifadesini kullandı.

Rijkaard, Servet'le başlamamasının nedeniyle ilgili bir soruya ise, "Ben de size neden başlayayım diye soruyorum" yanıtını verdi. Rijkaard, "Bugün yine de takımı tebrik etmek istiyorum. Ellerinden geleni yaptılar. Ama bulduğunuz pozisyonları da gole çevirmeniz gerekiyor" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ