MENÜ

Potayı hüzün bastı

Fenerbahçe Ülker, Antalya ile mücadele ederken, kolon kanseri olduğu iddia edilen antrenör Tanjevic'in kenarda sessiz şekilde oturduğu gözlendi.

Potayı hüzün bastı

Beko Basketbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe Ülker, dün sevinçle hüznü aynı anda yaşadı. Antalya Büyükşehir Belediye karşısında aldığı galibiyete bile sevinemeyen Sarı-Lacivertli oyuncuların kafasında sadece coach Bogdan Tanjevic’in beklenmeyen ciddi hastalığı vardı. Bağırsaklarından rahatsız olduğu hatta kolon kanseri olabileceği iddia edilen tecrübeli antrenör, Antalya Büyükşehir Belediye maçına takımının başında sahaya çıktı.

Oldukça düşünceliydi
Hafta içinde rahatsızlığı nedeniyle kontrollerden geçirilen ve detaylı testler yaptıran 63 yaşındaki Tanjevic’in eski maçlardaki görüntüsünün aksine, karşılaşma boyunca durgun ve yorgun olduğu gözlemlendi. Genellikle benchte oturmayı tercih eden ve sadece bir molada oyuncularına taktik veren Tanjevic’in yerine maç boyunca takımla yardımcı coach Ertuğrul Erdoğan ilgilendi.

"Salı günü belli olacak"
Antalya maçı sonrasında basın toplantısına Tanjevic’in yerine yardımcısı Ertuğrul Erdoğan katıldı. Erdoğan, “Bu şartlar altında basketbol konuşacak halimiz yok. Tanjevic’in durumuyla ilgili benim de çok detaylı bilgim bulunmuyor. Tahmin ediyorum salı günü resmi bir açıklama yapılacak. Tanjevic ile konuştum, detaylara girmedi, maçla ilgili konuştuk. Moral durumu iyiydi. Sabah bir testten geldi ve maça çıktı. Ancak bu maçta roller biraz değişti. O biraz bana yardımcı oldu, maçı öyle götürdük” dedi. Bu arada kulüpten yapılan açıklamada, “Ciddi bir bulguya rastlanmamasını diliyoruz” denildi.

F.Bahçe-Antalya BŞB.: 94-88
SALON: Abdi İpekçi
HAKEMLER: E.Kennerman, İ. Özgün, Ö. Yalman
F.BAHÇE ÜLKER: Ukic ** 8, Ömer Onan ** 4, Kinsey *** 17, Mirsad *** 17, Oğuz ** 9, Semih ** 8, Giricek ** 5, Preldzic *** 16, Kaan Mrsic ** 4, Greer ** 6
ANTALYA BŞB.: Jackson *** 23, Greene *** 17, Caner ** 6, Önder ** 13, Femerling *** 13, Oktay * 3, Salih * 3, Thompson ** 10
1.Periyot: 26-25, Devre: 50-44, 3.Periyot: 74-65

Haberin Devamı
YORUM YAZ