MENÜ

İstikamet Sami Yen

Gaziantepspor engelini Güiza'nın muhteşem golüyle aşıp, büyük moral bulan Fenerbahçe'de artık tüm hesaplar Galatasaray derbisi üzerine yapılıyor.

İstikamet Sami Yen

Sezona müthiş bir başlangıç yapıp ilk 8 maçını kazanırken, 9. sınavında Gaziantep’e yenilen Fenerbahçe, dün hem rakibinden rövanşı aldı hem de bu kez son 8 karşılaşmasını kazanma ateşini yaktı. Maça, “Yine 8’de 8 yapabiliriz” düşüncesiyle çıkan Sarı-Lacivertliler, ilk sınavlarından başarıyla çıkarken, gözlerini de Ali Sami Yen’de oynanacak Galatasaray derbisine çevirdi. Hafta ortasında Manisaspor ile Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında karşı karşıya gelecek olan Kanarya’da, bu maç ikinci plana düşmüş durumda. Mecidiyeköy’de Galatasaray karşısında elde edecekleri bir galibiyetin, kendilerini yeniden şampiyonluk potasının tam ortasına sokacağını düşünen Sarı-Lacivertliler, dünkü maçın bitiş düdüğüyle birlikte derbiyi düşünmeye başladı.

Herkesin aklı derbide

Sadece futbolcular değil, Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin aklı da derbideydi. Tribünde maç sonunda yöneticiler arasında tek konuşulan konu Galatasaray maçıydı. Fenerbahçeli yöneticiler, derbiden galibiyetle ayrılmaları halinde, şampiyonluk iddialarının çok çok artacağı konusunda fikir birliğine vardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ