MENÜ

Geçmiş olsun Adnan Başkan

Maç öncesi mesajını FANATİK'e veren Sadri Şener, derbi zaferi hasretine değinmiş, “Artık ben de rakiplerimize geçmiş olsun demek istiyorum” ifadesini kullanmıştı. Ve Şener'in özlemi dün Avni Aker'de bitti.

Geçmiş olsun Adnan Başkan

Dile kolay, Süper Lig’de Trabzonspor 9 maçtır derbi zaferine hasret kalmıştı, camia bir an önce bu zincirin kırılması için geri sayımdaydı. Dolayısıyla Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in de hasreti büyüktü. Karadeniz temsilcisinin 1 numarası hafta arasında FANATİK aracılığı ile Galatasaray karşılaşmasına yönelik değerlendirmelerde bulunmuş ve “Böyle maçların atmosferi tribünlerde de farklı oluyor. ‘Geçmiş olsun’ lafını çok duydum, artık ben de geçmiş olsun demek istiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Ve Bordo-Mavili oyuncular Başkan Şener’in dileğini yerine getirdi. Stada erken gelen ve başka Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak ile Galatasaray Başkanı Adnan Polat olmak üzere misafirlerini karşılayan Sadri Şener, tribünde hayli heyecanlı anlar yaşadı.

Yakın dostuna denk geldi
Erken gelen golle büyük keyif yaşayan Trabzonspor Başkanı, Galatasaray akınlarında ise gergindi. Ancak son düdükle birlikte Sadri Şener’in hasreti bitti. Bu kez Sarı-Kırmızılı ekibin başkanı ve aynı zamanda yakın dostu olan Adnan Polat’a ‘geçmiş olsun’ diyen Şener, tebrikleri büyük bir gururla kabul etti. Fırtına’nın patronu alınan sonuçla ilgili olarak da, “İyi oynadık ve bu kez kazanmayı da başardık. Büyük keyif. Bize bu desteği veren taraftarlarımıza da çok teşekkür ederiz. Umarız kupada da aynı hızla yola devam ederiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ