MENÜ

Derbisavar Saran

Galatasaray'ı da yenip, ilk yarıyı lider olarak geçen Saran Anadolu, ikinci yarıda da hız kesmedi. Sarı - Lacivertliler hafta sonunda Beşiktaş'ı da yenip, zirvedeki yerini korudu.

Derbisavar Saran

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde Saran Anadolu fırtınası esiyor. İlk yarıda Avrupa ve Kıtalararası şampiyonluk unvanlarını iki senedir kimseye bırakmayan Galatasaray'ı yenen Sarı - Lacivertli ekip, ikinci yarıda da tırmanışını sürdürüyor.

Haberin Devamı

İlk yarıyı lider olarak tamamlayan Saran Anadolu, pazar günü evinde oynadığı Beşiktaş maçını 69-58 kazanıp, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aştı. Saran, ilk yarıda Süleyman Seba'da oynanan maçı da 66-65 kazanmayı bilmişti.

Ligin 12. haftası çekişmeli maçlara sahne oldu. İlk 4 için büyük mücadele veren Kardemir Karabük, KKTC Turkcell'i 61-57 yenerken, Lefkoşe ekibi bu mağlubiyetle bir anda kendini düşme hattında buldu.

Orta sıralara demir atan İzmir Büyükşehir Belediye ise, bu sezon bir türlü toparlanamayan Antalya Büyükşehir Belediyesi karşısında zorlanmadı. Ege temsilcisi evinde oynadığı maçta farka koştu: 72-46.

Ligin tek yenilgili takımı Galatasaray ise Saran Anadolu mağlubiyetinin ardından henüz maç kaybetmedi. Sarı - Kırmızılı ekip, Adana deplasmanında Adana Engelliler'i 88-48'le geçip, ikincilikteki yerini korudu.

Haberin Devamı

Bu sezon kendine ilk 4 içinde yer arayan Cadbury Kent Engelli Yıldızlar, başkent deplasmanında zorlanmadı. İstanbul ekibi Karagücü'nü 87-53 yenip, 13. haftada oynayacağı Saran Anadolu karşılaşması öncesi moral buldu.

12. HAFTA MAÇ SONUÇLARI
Karabük - KKTC Turkcell: 61-57
Adana Eng.- Galatasaray: 48-88
Saran Anadolu - Beşiktaş: 69-58
Karagücü - Engelli Yıldız: 53-87
İzmir BŞB. - Antalya BŞB.: 72-46

13.HAFTA MAÇ PROGRAMI
3 Nisan Cumartesi
16.00 KKTC Turkcell-Karagücü (Lefkoşa)
15.30 Beşiktaş - K.Karabük (S.Seba)

4 Nisan Pazar
12.00 Antalya BŞB.-Adana Eng (A.Atatürk)
13.00 G.Saray - İzmir BŞB. (A.Cömert)
15.00 Eng. Yıldız - Saran Anadolu (A.Cömert)

YORUM YAZ