MENÜ

Sadri Başkan'ın canına tak etti!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, FANATİK'e konuştu: Böyle büyük maçların üzüntüsü de sevinci de büyük. Kaybetmeyi çok sık yaşadım. Artık ben de rakip yöneticilere stattan ayrılırken, “Geçmiş olsun” demek istiyorum.

Sadri Başkan'ın canına tak etti!

Trabzonspor’da zorlu Galatasaray sınavı öncesinde galibiyete en çok şartlanan isimlerin başında şüphesiz ki Başkan Sadri Şener geliyor. Görev süresinde sadece 1 kez, o da ilk günlerinde büyük maç zaferi yaşayan Bordo-Mavililer’in patronu, artık sevinmek istiyor. Derbi mesajı almak için görüşlerine başvurduğumuz Trabzonspor’un 1 numarası, FANATİK’e bu paralelde çarpıcı açıklamalar yaptı. Önceliği derbi zaferine verip, bunun kendisinde ciddi bir özlem uyandırıp uyandırmadığını sorduğumuz Şener’in yanıtı çok net oldu:

‘Tribünde de önemli’
“Böyle büyük maçların sahadaki atmosferi de tribündeki atmosferi de farklıdır. Kazanmak güzel, kaybetmek ise hayli üzücüdür. Ben bu üzülme kısmını son dönemlerde hayli fazla yaşadım. Doğrusunu söylemek gerekirse bu kez Galatasaraylı misafirlerimizi “Geçmiş olsun” sözleriyle uğurlayan tarafta olmak istiyorum.”

‘Kupayı etkileyecektir’
Başkan Sadri Şener’e göre Galatasaray mücadelesinin etkisi sadece 3 puanla da sınırlı değil. Takımının gelecek hafta arasında çok kritik bir Türkiye Kupası yarı final maçına çıkacağını hatırlatan Trabzonspor’un patronu, “Alacağımız galibiyet çok açıdan değerli... Bir kere 2010’da hiç yenilmedik ve bunu bir büyük maç galibiyetiyle sürdürmek istiyoruz. Onun dışında hafta ortasındaki Antalyaspor maçını da etkiler Galatasaray karşılaşması. Kazanırsak takımımızın özgüveni, motivasyonu artar, seyircilerimizin de ilgisi yükselir” ifadelerini kullandı.

Serhat Demirtaş / Fanatik Çok Özel


‘Evet, bizden iyi değil’

Şener’e teknik direktörü Şenol Güneş’in yaptığı, “Galatasaray bizden iyi değil” sözlerini de anımsatıp bu değerlendirmeye katılıp katılmadığını sorduğumuzda ise, espriyle karışık iddialı bir cevapla karşılaştık: Hoca bize de yaptığı değerlendirmede aynı yorumlarda bulundu. Ben de doğrusunu söylemek gerekirse aynı fikirdeyim. Ankaragücü maçını rakibin çok basit hatalarıyla kazandılar. Evet, Keita gerçekten farklı bir oyuncu, o ayrı. Karşısında kim oynar bilemiyorum ama ona fazla iş düşebilir. Fakat bizim de silahlarımız var. Alanzinho Keita’dan kısa da olsa sahada en az onun kadar tehlikeli işler yapabilir.”

Son mesaj Özgener’e...
Adı bir ara kulüpler birliği başkanlığı için de geçen Sadri Şener’in son mesajı ise Diyarbakırspor maçının kararı doğrultusunda Federasyon Başkanı Özgener’e oldu. Bu sözler tavsiye içerse de gelecek kaygısı taşır nitelikte: İşler artık çok karıştı. Federasyon özerk ama artık bunu anlatmak zor. Sayın Özgener, en azından kulüpler birliğini toplayarak bir karar verseydi başı ağrımazdı. Şimdi işini federasyonla halledemeyen başkan parti yöneticilerine giderse, kulüpler bu karara sezon sonu itiraz ederse kimse işin önünü alamaz.

Serhat Demirtaş / Fanatik Çok Özel

2

Haberin Devamı
YORUM YAZ