MENÜ

Michael Fink yoksa...

Beşiktaş, Alman yıldızın oynadığı sadece 1 lig maçından yenilgiyle ayrılmıştı. Denizli, Fink'i önceki gün kulübede bekletince, puan kaybı kaçınılmaz oldu.

Michael Fink yoksa...

Kara Kartallar’ın sezon başında Eintracht Frankfurt’tan transfer ettiği Michael Fink ilginç bir istatistiğe sahip... İstikrarıyla dikkat eden Alman yıldızın 90 dakika oynadığı maçlarda Siyah-Beyazlılar oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Kara Kartallar, ligde Fink’in 90 dakika oynadığı sadece Bursaspor maçını kaybetmiş, diğer maçlarda ise aldığı sonuçlarla şampiyonluk yarışında varolmuştu.

Sadece Kasımpaşa!
Ancak yabancı kontenjanını gözönünde bulunduran Siyah-Beyazlılar’ın hocası Mustafa Denizli, önceki günkü Kasımpaşa sınavında Michael Fink’i kulübeye çekti. Tecrübeli futbolcu yedek kalırken, Siyah-Beyazlılar da şampiyonluk yolunda çok önemli bir puan kaybı yaşadı. Bu arada henüz sakatlık geçirmeyen ve istikrarlı bir görüntü çizen Fink’in, hem ilk yarıda hem de ikinci yarıda Kasımpaşa’ya karşı forma giymemesi dikkatlerden kaçmadı. Ernst’le olan uyumuyla dikkat çeken deneyimli orta saha oyuncusu, “Yedek kalmak dert değil. Ancak önemli bir kayıp yaşadık. Artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Kalan maçların hepsini kazanmak zorundayız” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ