MENÜ

Keko muradına erdi!

Elazığ'ın Kovancılar ilçesi Okçular köyünde depremde annesi ve kardeşini kaybeden Keko Çiçek, Süper Lig'de yarın Trabzonspor ile karşılaşacak Galatasaray Futbol Takımı ile birlikte Trabzon'a gitti.

Keko muradına erdi!

Deplasmanda Trabzonspor'la oynayacak olan Galatasaray, bugün THY'den kiralanan özel bir uçakla saat 17.20'de İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Trabzon'a hareket etti. Galatasaraylı futbolcu Arda'nın imzalı formasıyla takımın hemen ardından havalimanına gelen Keko basının da ilgi odağı oldu..Keko,Sarı-Kırmızılı takımın defans oyuncu Servet için "kapı gibi" deyince Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Yöneticiler Haldun Üstünel, Adnan Sezgin ve Arda kahkahalara boğuldu

Haberin Devamı

Arda ve yöneticiler Keko ile bol bol sohbet etti. Babası Mehmet Ali Çiçek ve amcası İsa Çiçek ile gelen Keko Arda'nın elini bırakmadı. Arda'yla birlikte limonata içen Keko, Galatasaraylı futbolcuların da adeta maskotu oldu. Galatasaraylı futbolcular da Keko'ya, "Arda'yı Mehmet sakatladı" diyerek Mehmet Topal'ı şikayet etti.

Havalimanında basın mensuplarına açıklama yapan Haldun Üstünel, "Ligin final haftalarına giriyoruz. Hedefimiz Trabzonspor karşısında galip gelmek. Fenerbahçe maçı öncesi taraftarlarımızın önüne moralli çıkmak istiyoruz" derken, mevcut seçim havasını takıma yansıtmamak için çaba sarf ettiklerini ifade etti.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Galatasaray Kulübü hakkında vermiş olduğu cezaya Fenerbahçe Kulübü'nün yapmış olduğu açıklamaların hatırlatılması üzerine ise Üstünel, "Konuyu hukukçular yorumlayacak" yanıtını verdi.

YORUM YAZ