MENÜ

Figo eşleşmeden memnun

İnter'in eski futbolcularından Luis Figo, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde CSKA Moskova ile olan eşleşmeden memnun olduklarını söyledi.

Figo eşleşmeden memnun

Eski takımıyla bağlarını koparmayan ve takımın temsilcisi olarak İsviçre’nin Nyon kentindeki kura çekimine katılan Figo, çeyrek finale katılan takımlarının tamamının üst düzey olduğunu, bu noktadan sonra kolay maç oynayamayacaklarını, ancak yine de kendilerine Barcelona ile Manchester United’ın çıkmamasından memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Haberin Devamı

Moskova’da çok zor bir maç oynayacaklarını ifade eden Figo, her iki takımın da iyi performans gösterdiğini söyledi.

İnter’in genel menajeri Ernesto Paolillo ise daha temkinli bir açıklama yaparak, Rus ekibinden çekindiklerini söyledi. Son 8’de zayıf bir takımla eşleşme durumu bulunmadığını kaydeden Paolillo, ayaklarının yere basması gerektiğini, geçmişte küçük takım diye değerlendirdikleri rakiplerin kendilerine acı çektirdiğini belirtti.

CSKA Genel Menajeri Roman Babaev, Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline kalmalarından büyük gurur duyduklarını, Avrupa’nın en iyi takımlarından biriyle karşılaşacaklarını söyledi.

İkinci maçı evlerinde oynayacak olmalarının kendilerine avantaj sağladığını ifade eden Babaev, İnter’in kendilerini küçümsemeyeceğinden emin olduklarını belirtti.

Haberin Devamı

Babaev, İnter’in hocası Jose Mourinho’nun mükemmel bir teknik direktör olduğunu da kaydetti.

YORUM YAZ