MENÜ

"Zor ama cazibesi olan bir kura!"

Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde İngiltere'nin Manchester United takımıyla karşılaşacak olan Bayern Münih'in yetkilileri, zorlu bir rakiple eşleştiklerini söylediler.

"Zor ama cazibesi olan bir kura!"

Bayern Münih Kulübü Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Manchester United’in çok üst seviyede bir takım olduğunu, bu takımı yenmek ve turu geçmek için sınırlarını zorlamaları gerektiğini belirterek, "Manchester United çok zor ama cazip bir kura. Manchester United bu eşleşmenin favorisi. Ancak burada favoriye bir çelme takmamızın cazibesi var. İngiliz futbol tarzı bize İspanya’dan daha yakın" dedi.

Teknik Direktör Louis van Gaal, Manchester United’in Barcelona ile birlikte favori olduğunu ifade ederek, "Manchester United zor bir kura. Şu an iyi durumdalar ve onları yenmek zor olacak. İngiliz takımları kendi oyununu oynuyor. Savunma ağırlıklı oynayan takımlara karşı oynadığımızdan bu bizim için avantajlı olacak. Seyirciler için güzel bir maç olacak" şeklinde konuştu.

Kulübün menajeri Christian Nerlinger de, Manchester United’e karşı oynamanın özel bir şey olduğunu belirterek, "Bu bizim için bir şenlik gecesi olacak. Manchester United Avrupa’nın en büyük takımlarından biri. Bu göreve olumlu yaklaşarak maça sevinmemiz lazım" dedi.

Bayern Münih’in oyuncusu Mark van Bommel de kurayı "Zor ama güzel" olarak nitelendirdi.
Öte yandan, grip nedeniyle geçen hafta oynanan lig karşılaşmasında kadroda yer alamayan Bayern Münihli milli futbolcu Hamit Altıntop’un, yarın Eintracht Frankfurt’a karşı oynanacak lig maçında kadroda yer alacağı bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ