MENÜ

Rijkaard'a dev kanca

Şampiyonlar Ligi'nden elenmenin faturasını Ancelotti'ye kesen Chelsea'nin Rus milyarder sahibi Roman Abramovich'in gözünün, Galatasaray'ın Hollandalı hocasında olduğu ileri sürüldü.

Rijkaard'a dev kanca

İngiltere Premier Ligi’nde şampiyonluk mücadelesine devam eden ancak Şampiyonlar Ligi’nde İnter’e elenerek taraftarlarına büyük hayal kırıklığı yaşatan Chelsea’de, teknik direktör Carlo Ancelotti’nin koltuğu sallanmaya başladı. Ada temsilcisinde hocalık koltuğu için ilk düşünülen isim ise Frank Rijkaard... İtalyan hocanın başarısız bir grafik çizdiğini düşünen Maviler’in Rus milyarderi sahibi Roman Abramovich’in, eski teknik direktörü Jose Mourinho’nun İnter’ine kaybetmesi keyfini daha da kaçırdı. Dünyanın en önemli spor sitelerinden olan ESPN’in muhabiri Harry Harris’in haberine göre, Chelsea’nin Premier Lig’de şampiyon olamaması halinde Ancelotti’nin görevine son verileceği ifade edildi.

Hiddink olmamıştı

Haberde Abramovich’in, yenilginin ardından futbolcularla bir toplantı yaptığı ve bir takım değişikliklere gideceğinin sinyallerini verdiği bildirildi. Kulübün içindeki sağlam kaynaklara göre Abramovich’in Ancelotti’den önce takımın başına Türk Milli Takımı’nın hocası olan Guus Hiddink’i getirmek istediği, ancak bunun gerçekleşmemesi sonrası gözünü Rijkaard’a çevirdiği vurgulandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ