MENÜ

Kaptan Alex geri dönüyor!

Turkcell Süper Lig'de Gaziantepspor'u yenerek çıkışa geçmek isteyen Fenerbahçe'de, cezası biten Kaptan Alex de Souza yeniden kadrodaki yerini alacak.

Kaptan Alex geri dönüyor!

Ligde geçen hafta deplasmanda Gençlerbirliği ile berabere kalarak 2 puan yitiren ve 4. sıraya gerileyen sarı-lacivertliler, bu hafta kendi sahasında ve seyircisinin önünde Gaziantepspor’u yenerek, galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan Cristian ile tedavisi süren Uğur, yarınki maçta forma giyemeyecek. Soğuk algınlığı nedeniyle antrenmanlara çıkmayan Emre’nin ise bu akşam yapılacak antrenmana çıkıp, yarınki maçta oynaması bekleniyor.

BİLİCA CEZA SINIRINDA
Fenerbahçe’de Bilica, sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Brezilyalı futbolcu, yarınki maçta sarı kart görürse, 4. sarı karta ulaşarak cezalı duruma düşecek ve gelecek hafta Galatasaray ile yapılacak derbi maçta yer alamayacak.

GÜİZA’NIN İLK 11’DE OYNAMASI BEKLENİYOR
Fenerbahçe’de geçen hafta Gençlerbirliği maçında yedek soyunan Güzia’nın yarınki maçta ilk 11’de oynama olasılığı yüksek.

Daum’un, Gençlerbirliği maçında forvette görev verdiği Gökhan Ünal’ın yerine bu hafta İspanyol golcüyü oynatması, Özer’e de sol kanatta görev vermesi bekleniyor. Daum, dünkü idmanda, sakatlığı bulunan Cristian’ın yerine de Deniz’i as takımda denedi.

Sarı-lacivertlilerde kırmızı kart cezası biten kaptan Alex, yarınki maçta ilk 11’deki yerini alacak.

Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i şöyle:
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Mehmet Topuz, Deniz, Emre, Özer, Alex, Güiza.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak Fenerbahçe-Gaziantepspor maçını hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ