MENÜ

Açlık grevi hastanede sonlandı!

Bank Asya 1. Lig'de 14 puanla son sırada yer alan Kocaelispor'un kulüp başkanı Muammer Çelik, tüm çağrılarına rağmen kulübe yeterince destek verilmemesini protesto etmek için başladığı açlık grevinin 5. gününde fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.

Açlık grevi hastanede sonlandı!

Muammer Çelik, Kocaeli Eğitim Vakfı (KEV) Sefa Sirmen Tesisleri’nin girişindeki boş alana kurulan çadırda sürdürdüğü açlık grevinin 5. gününde fenalaştı. Kulüptekiler tarafından çağrılan 112 Acil Servis ekibi, yarı baygın vaziyette çadırdaki çekyatın üzerine yatırılan Çelik’in tansiyonunu ölçtü, ardından da hastaneye götürmek istedi.
Hastaneye gitmeyi reddeden Çelik’i, tesislerin yakınında bulunan Yenikent Polis Merkezi’nden gelen polis memurları ikna etmeye çalıştı. Bu çaba da sonuç vermeyince 112 Acil Servis ekibi ve polisler tesislerden ayrıldı.
Çelik’in durumunda düzelme olmadığını fark eden kulüp çalışanları bu kez durumu kulübün yönetim kurulu üyelerine bildirdi. Tesislere gelen yöneticiler Veli Başkurt ile Mustafa Leblebicioğlu, Çelik’i hastaneye götürülmesi konusunda ikna etti.

Bu arada Çelik’in eşi ve 2 çocuğu da tesislere geldi. Çelik, Başkurt ve Leblebicioğlu tarafından özel araçla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Çelik ile birlikte ailesi de hastaneye gitti.

Acil Serviste müşahede altına alınan Çelik’e serum bağlandı. Çelik’in yarı baygın vaziyetinin devam ettiği, şekerinin düşmüş olabileceği, tetkiklerinin sürdüğü bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ