MENÜ

Yıldıray'dan mesaj var

Blackburn Rovers forması giyen Yıldıray Baştürk, “Beşiktaş'ta oynamayı herkes ister. Sezon başında teklif de aldım, ancak olmadı” diye konuştu.

Yıldıray'dan mesaj var

Premier Lig’de Blackburn Rovers forması giyen Yıldıray Baştürk, Tottenham-Blackburn maçı sonrasında Londra temsilcimiz Edip Adanır’a konuştu. Sezon başında Beşiktaş’ın yanı sıra Eskişehir ve Bursa’dan teklifler geldiğini dile getiren yıldız oyuncu, “Beşiktaş’ta oynamayı herkes ister. Ayrıca Bursa ve Eskişehir de beni istedi. Ancak transferler gerçekleşmedi. Şu anki hocam Sam Allardyce beni izlemiş. Sezon sonuna kadar Blackburn’deyim. Ama sonrasında ne olur, bilmiyorum. Şu anda maç eksiğim var, sezon sonuna kadar Blackburn’de şans bulup, tamamen hazır olacağım. Türkiye’den cazip bir teklif gelirse, dönebilirim” yorumunu yaptı.

‘Milli takımı özledim’

Milli formayı çok özlediğini belirten Yıldıray, “Beni o formaya layık görürlerse koşa koşa giderim. Milli takımda geçirdiğim günleri ve arkadaşlığı unutmam mümkün değil. Blackburn’de Tugay’ın da farklı bir yeri var. Son antrenmanımıza geldi, böyle bir sevgi görmedim” dedi.

Edip Adanır-Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ