MENÜ

"Sivasspor maçı zevkli olacak"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, "Sivasspor maçının mücadele gücü yüksek ve seyri güzel olacaktır" dedi.

"Sivasspor maçı zevkli olacak"

Thomas Doll, tesislerde düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında, Pazar günü deplasmanda yapacakları Sivasspor karşılaşmasının her 2 takım açısından da çok önemli olduğuna değindi. Doll, "Sivasspor, tehlikeli bölgeden uşaklaşmak için bu maçı kazanmak zorunda. Bunun için de kazanmak için varını, yoğunu ortaya koyacaktır. Kendi sahalarında oynadıkları için avantajlı durumda da bulunuyorlar. Bizim için de çok önemli maç. Bu maçı kazanmak için sahada her türlü mücadeleyi göstereceğiz. Bu maç Fenerbahçe maçına benzemeyecektir. Sivasspor maçının mücadele gücü yüksek ve seyri güzel olacaktır" diye konuştu.

26. haftadan itibaren 3 hafta süreyle ligin alt sırasında yer alan takımlarla maç yapacaklarını hatırlatan Doll, şöyle konuştu: "Bu haftadan itibaren 3 hafta süreyle oynayacağımız takımlar bizimle aynı ayarda. Yani boyları boyumuza uygun. Bizim de bu 3 haftayı kayıpsız kapatarak, korkulu bölgeye düşmeden, tehlikeli bölgedeki takımlarla arayı iyice açmamız lazım. Sakat ve cezalı futbolcularımız olacaktır. Önemli olan sahaya 11 futbolcuyla çıkmak. Şayet sahaya çıkaracak 11’imiz varsa kazanmak için de bir engelimiz yok demektir."

HEDEF 40 PUAN
Alman teknik adam, sezonu 40 puanla bitirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Hedefimiz olan 40 puana bir an önce ulaşmamız gerekiyor, ki bunu 3-4 hafta içerisinde gerçekleştirip, korkulu rüya görmeyelim" dedi.

Thomas Doll, şampiyonluğa hangi takımı daha yakın gördüğü sorusuna ise "Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş birbiriyle çok fazla uğraşıyorlar. Yani bu yarışta aralarında Bursaspor’un olduğunun farkında bile değiller ya da Bursaspor’a şampiyonluk yolunda hiç ihtimal vermiyorlar. Takım olma hüviyeti bakımından Bursaspor daha iyi bir görüntü veriyor. Bütün bunları üst üste koyduğumuz zaman, şampiyonluk yarışında 3 büyükler birbiriyle uğraşırken, Bursaspor aradan sıyrılabilir" yanıtını verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ