MENÜ

"Kimseyle sorunum yok"

Barcelona'nın Fransız forveti Thierry Henry, takımda Teknik Direktör Pep Guardiola ya da başka birisiyle sorunuun bulunmadığını söyledi.

"Kimseyle sorunum yok"

Barcelona’nın dün evinde Stuttgart’ı 4-0 yenerek Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıktığı maçta ilk 11’de forma giyen Henry, yaptığı açıklamada "Burada kimseyle sorunum yok. Ne teknik direktörle ne de başkasıyla sorunum var. Bunu söylemem gerekiyor, çünkü bazen can sıkıcı şeyler duyuyorum" dedi.

Henry, maçtan önce, kendisinden daha fazlasını beklediğini söyleyen Guardiola için de, "Guardiola istediğini söylemiş. Beni ceza sahasının önünde oynattı, ben de elimden geleni yaptım. Maçın sonlarına doğru beni sol kanada aldı" dedi.

2007’de Arsenal’den Barcelona’ya gelen Henry, Frank Rijkaard’ın teknik direktör olduğu dönemde sol kanatta görev yaptı ve 2007-2008 sezonunda 19 gol attı.

Guardiola’nın teknik direktör olduğu geçen sezonu 26 golle kapatan 32 yaşındaki Henry, bu sezon 26 haftada sadece 3 gol atabildi. Henry, son 7 lig maçında sadece 1 kez ilk 11’de görev aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ