MENÜ

'First Lady'ler Mardin'de!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören'in başında buluduğu "Beşiktaş Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti", bugün Mardin'e gitti.

'First Lady'ler Mardin'de!

Yaklaşık 30 kişinin bulunduğu heyette Siyah Beyazlı kulübün başkan yardımcısı Erdoğan Toprak, futbol komitesi üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu ve Doğan Küçükemre'nin yanı sıra yönetim kurulu üyelerinin eşleri yer aldı. Ayrıca bazı televizyon ve gazetelerin spor müdürlerinin eşleri de kafile bulunuyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti'nin başında bulunan Revna Demirören, Siyah Beyazlı kulübün Elazığ ile başlayıp Mardin ile devam eden sosyol sorumluluk projelerinin ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini söyledi.

Revna Demirören şöyle konuştu: "Benim çabalarım var ama Beşiktaş olmasaydı bu projeleri gerçekleştiremezdik. Beşiktaş çatısı altında yaptığımız bu projelerin devamı gelecektir. Mardin ziyaretimizin de Elazığ'da olduğu gibi çok iyi ve yararlı geçeceğine inanıyorum. Orada bir okulun açılışını yapacağız. Bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Yolculuk öncesi eşi ile birlikte Atatürk Havaalanı'na gelen Beşiktaş İkinci Başkanı Metin Keçeli, Beşiktaş'ın ezelden beri sosyal konulara olan duyarlılığının devam ettirildiğini söyledi.

Haberin Devamı

Keçeli, "Beşiktaş ezelden beri sosyal konulara çok duyarlı olan ve halkın içinden gelen bir kulüptür. Daha önce Elazığ'a böyle bir gezi düzenlemiştik. Şimdi de o gezinin bir benzerini Mardin'e yapıyoruz. Eşlerimizin Mardin halkı ile kaynaşması ve oradaki bayanlara sporu sevdirmeleri için bu tip gezilerin çok yararlı olacağına inanıyorum. Umarım ülkemizin farklı noklarında da bu tarz faliyetleri yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Bugün Mardin'deki tarihi ve turistik yerleri gezecek olan Beşiktaş kafilesi, yarın Mardin Dereyanı İlköğretim Okulu'nu ziyaret edecek ve buradaki çocuklara ve halka, Siyah Beyazlı Kulübün lisanslı ürünlerinin yanı sıra çeşitli hediyeler verecek. Daha sonra Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti tarafından siyah beyaza boyatılan ve bilgisayar laboratuvarı yapılan Mardin Vatan İlköğretim Okulu'na gidilecek. Beşiktaş kafilesi burada öğrencilerle bir araya gelecek ve bilgisayar laboratuvarının açılışı gerçekleştirilecek.

YORUM YAZ