MENÜ

Sivassporlular'dan Bursa'ya jest

Bursaspor, 2 günlük iznin ardından, pazartesi günü oynayacakları Denizlispor maçının hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile başlarken, antrenman öncesinde Bursa'da yaşayan Sivaslılar Derneği üyeleri Özlüce Tesisleri'ne gelerek Bursaspor'a başarılar diledi.

Sivassporlular'dan Bursa'ya jest

Manisaspor’u evinde 2-0’lık skorla mağlup eden Bursaspor, 2 günlük iznin ardından bugün yaptığı antrenman ile Denizlispor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular düz koşuların ardından kondisyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladılar. Antrenmana ülkelerinden henüz dönmeyen Bulgar kaleci İvankov, Kirita ve Ergiç katılmadı.

SİVASLILAR'DAN JEST
Antrenman öncesinde Bursa’da yaşayan Sivaslılar Derneği üyeleri Özlüce Tesisleri’ne gelerek Bursaspor’a başarılar diledi. Baklava ikram eden üyeler, bu yıl yeşil beyazlı ekibin şampiyon olmasını istediklerini ifade ettiler. Tesislere gelen bir grup Bursaspor taraftarı da yaptıkları özel tasarım halılarını Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve Kaptan Ömer Erdoğan’a hediye etti.

Öte yandan bir televizyonda yaptığı program için Özlüce Tesisleri’ne gelen Feyyaz Uçar, Bursaspor’un şampiyonlukta büyük şansının olduğunu vurguladı. Taraftarı ve kadrosuyla yeşil beyazlı ekibin şampiyonluğu hakettiğini belirten Uçar, ”Bursaspor şampiyon olursa bence Türk Futbolu için milat olur” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ