MENÜ

"Bursa'nın başarısı tesadüf değil"

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Doğan Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu. Bursa'ya kongre öncesi bilgilendirme toplantısı için geldiğini belirten Polat, "Bursaspor'un bulunduğu yer tesadüf değil" dedi.

"Bursa'nın başarısı tesadüf değil"

Sarı-kırmızılı kulüp üyeleri ve iş adamları ile görüşmek için Bursa'ya gelen Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat sabah saatlerinde, işadamı Celal Sönmez'in fabrikası olan Sönmez Holding'e helikopterle geldi. Burada bir süre Sönmez ile sohbet eden Polat, daha sonra yine Celal Sönmez'in sahibi olduğu Baia Otel'e geçti. Otel'de iş adamlarıyla yemek yiyen Polat, 3 saatlik toplantının ardından otelden ayrıldı.

Haberin Devamı

Çıkışta Doğan Haber Ajansı'nın sorularını yanıtlayan Adnan Polat, Bursa'ya kongre üyelerine son resmi göstermek ve yapılacak işlerle ilgili bilgi vermek için geldiğini belirtti. Polat, "Kongreyle ilgili çalışıyoruz. Bursa'daki Galatasaraylıları bilgilendirmek için geldim. Yapılanları ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Kısaca, kongre üyelerine son resmi göstermeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

"BURSASPOR'U BAŞARILI BULUYORUM"
Şampiyonluk yarışında rakipleri arasında bulunan ve bu hafta liderliğe oturan Bursaspor'u değerlendiren Polat, "Çok iyi gidiyorlar. Çok başarılı buluyorum. İyi futbol oynuyorlar. Başkan İbrahim Yazıcı kulübü iyi yönetiyor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam da takımı iyi motive ediyor. Aldıkları neticeler ve bulundukları yer tesadüf değil. Kendilerini kutluyorum. Şampiyon neden olmasınlar. 9 hafta ve 27 puan var. Galatasaray var, Fenerbahçe var, Beşiktaş var. Çok kolay bir 9 hafta olmayacak. Herkes kadar Bursaspor'un da şansı var" dedi.

Haberin Devamı

CANAYDIN'I ZİYARET ETTİ
Öte yandan, bir süredir yakalandığı pankeras kanseri nedeniyle hastanede tedavi gören eski başkan Özhan Canaydın'ı da ziyaret eden Başkan Adnan Polat, saat 18.00'de Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak olan Tofaş-Galatasaray basketbol maçını izledikten sonra saat 19.00'da Gönlüferah Otey'de kulüp üyelerine seçime yönelik bir konuşma yapacak.

YORUM YAZ