MENÜ

Biri bu çocuğu durdursun: 4-0

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Barcelona, ilk maçta zorlandığı Stuttgart karşısında farka giderken, Arjantinli yıldız yine başroldeydi.

Biri bu çocuğu durdursun: 4-0

Haftasonu ligde ikinci yarıda attığı üç golle takımına galibiyeti getiren Messi, Şampiyonlar Ligi gecesinde de yine iş başındaydı.

Almanya'da 1-1 berabere kaldığı rakibi Stuttgart'ı maçın ilk düdüğünden itibaren baskı altına alan İspanyol devi, mücadelenin 13. dakikasında Messi'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Dakikalar 22'yi gösterirken Messi'nin ara pasında ceza sahasına giren Yaya Toure, kale sahasındaki Pedro'ya ortaladı. Topu ağlara gönderen Pedro takımını 2-0 öne geçirdi. İlk yarı 2-0 Barcelona üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Katalan ekibi, 60. dakikada bir kez daha Arjantinli oyuncusu Messi'nin golüyle farkı üçe çıkardı. 89. dakikada Iniesta'nın yerine oyuna giren Bojan Krkic de mücadelenin skorunu belirleyen golü attı: 4-0.

Barcelona, iki gol atan ve bir golün de yaratıcısı olan Arjantinli süper yıldızı Messi ile Stuttgart karşısında farka giderek çeyrek finale yükseldi.

Haberin Devamı

BARCELONA 4-0 STUTTGART

YORUM YAZ