MENÜ

Beşiktaş'ın savunması çöktü!

Ligin en az gol yiyen defansının üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Toraman dünkü idmana katılmadı, Ferrari ile Sivok çalışmayı yarıda bıraktı. Üç futbolcunun da durumu netlik kazanmış değil...

Beşiktaş'ın savunması çöktü!

Beşiktaş’ın lig yarışında tutunmasını sağlayan en önemli özelliği, başarılı savunması... Kalesinde gördüğü 15 golle, ligin en başarılı defans hattına sahip olan Siyah-Beyazlılar dün tam anlamıyla şok oldu. Denizlispor maçında sol topuğuna aldığı darbe nedeniyle İbrahim Toraman çalışmaya katılamadı ve tecrübeli futbolcunun tedavisine tesislerde devam edildi. Ancak tek eksik Toraman değildi... Önce Matteo Ferrari, daha sonra da Tomas Sivok sakatlanıp, idmanı yarım bıraktı. Bu durum, Ümraniye’de tam anlamıyla soğuk rüzgarlar estirdi. Duruma el koyan teknik direktör Mustafa Denizli, sağlık ekibinden üç futbolcu hakkında ayrıntılı bilgi istedi.

Şimdi ne olacak?
Kartal’da stoper özelliğine sahip olan Ferrari, Sivok ve Toraman oynamazsa, Kasımpaşa maçında büyük bir kriz yaşanacak. İbrahim Kaş ile Michael Fink’in stoper oynayabileceği konuşuluyor. Ayrıca Konya Şekerspor maçında stoper oynayan Necip de defansta görev yapabilir. A2 takımından da savunmacı takviye yapılabilir.

Sadece 100.yıl var...
23 maçta kalesinde sadece 15 gol gören ve ligin en az gol yiyen takımı olan Beşiktaş, sadece 100. yıldaki performansının gerisinde kaldı. Kara Kartallar, şampiyon olarak tamamladığı 2002-2003 sezonunda 23 maçta kalesinde sadece 14 gol görmüş ve savunmasındaki Ronaldo-Zago ikilisi efsaneler arasındaki yerini almıştı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ