MENÜ

Arkasında taraftar var

Bitime 9 hafta kala, zirveyle arada 4 puan fark bulunuyor. Ancak Kartal'da panik yok... Çünkü tribünler kupadan başka bir şey düşünmüyor, kalan maçlarda İnönü'yü cehenneme çevirmeye hazırlanıyor.

Arkasında taraftar var

Lige kabus gibi başlayan Beşiktaş, şampiyonluk yarışında gerilere düşmüş ve taraftarıyla da arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlamıştı. Ancak alınan her galibiyet, takım ile taraftarı bir adım daha birbirine yaklaştırdı. Elde edilen son zaferler de camianın kenetlenmesini sağladı. Tıpkı geçen sezon olduğu gibi sonradan açılan ve adım adım zirveye yürüyen Kara Kartallar’da taraftar da takıma sonuna kadar destek kararı aldı. Bu doğrultuda Kasımpaşa maçı biletlerine büyük ilgi gösterildiği kaydedildi. Beşiktaşlı taraftarların, karşılaşmaya birlikte gitmeyi planladıkları da gelen haberler arasında...

Geçen seneki gibi...
Siyah-Beyazlı taraftarların, geçen sezonki Kayserispor maçında olduğu gibi Eskişehir mücadelesi öncesinde de geniş çaplı bir organizasyon tertiplemeyi düşündükleri de kaydedildi. Takımı Beşiktaş Köyiçi’nde yine meşalelerle karşılamayı planlayan taraftarlar, böylece şampiyonluğa olan inançlarını da kanıtlamak istiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ