MENÜ

Polat'tan Yıldırım'a çağrı

Polat'tan, Yıldırım'a çağrı: “Fenerbahçe'nin stadında olaylar oldu, ama biz onları en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Yemek davetimiz geçerli, Başkan ve yöneticileri stadımıza bekliyoruz”

Polat'tan Yıldırım'a çağrı

Galatasaray Başkanı Adnan Polat’tan, Fenerbahçe derbisi ve şampiyonluk yarışıyla ilgili çarpıcı sözler... Kanaltürk’te yayınlanan Son Kale adlı programa konuşan Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, A’dan Z’ye her soruyu cevapladı, işte Başkan’ın açıklamaları:

‘Tek rakibimiz, yine biziz!’
“Yarışta çok şey değişebilir. Kimse kendini şampiyon ilan etmesin. Fenerbahçe’nin stadında olaylar oldu, ama onu orada bırakmak lazım. Biz Fenerbahçe’yi en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz ve statta en ufak bir taşkınlık olmasını istemiyoruz. Bunu tüm taraftarlarımıza da haykırıyorum. Bizim yemek davetimiz her zaman geçerli, Başkan ve yöneticileri stadımıza bekliyoruz.”

“Şampiyonluk yolunda en yakın rakip olarak kendimizi görüyoruz. Bizim kendi maçlarımızı kazanmamız lazım. Biz iyi olursak, zaten şampiyon oluruz. Fenerbahçe’nin de şansı var. Bir-iki maçtaki puan kaybıyla havlu atacak kulüp değil Fenerbahçe. Galatasaray takımına birer birer baktığınız zaman, daha farklı yerlerde olmalıydık. Ama futbolda bunun garantisi yok. Biz hakemlerle ilgili eleştiri yapabiliriz, ama önce kendi işimize bakmamız lazım.”

‘Kaptanımızla gurur duyuyorum’
“Galatasaray daha iyi oynamalı, daha iyi sonuçlar almalı. Bütün projeler zaman alıyor, ama Türkiye’de ne yazık ki sabır yok. Biz total futbolu yerleştirmek istiyoruz. Seçimden sonra Rijkaard’ın sözleşmesini, başkanlık süresi kadar uzatmak istiyorum.”

“İnsan ticareti yapmıyoruz. Bir futbolcu kulübünde oynuyor, gitmek istediğinde şartlar oluşursa transfer olmalı. Ama bizimkilerin Avrupa’da kupa kaldırmadan gitmeyeceklerini söyledim 2 sene önce. Şimdi onlar bunu kendileri söylüyorlar. Bu yüzden Arda’ya gelen teklifleri önemsemiyorum. Çünkü kaptanımı hem seviyorum hem de gurur duyuyorum.”

‘Liseyi ayrı tutmak ahmaklıktır’
“Adnan Öztürk kardeşimizle Galatasaray’a hizmet yarışına giriyoruz. O seçim kampanyasını yürütüyor. Galatasaray’da herkes şeffaf olacak. Ben Galatasaraylılar’ı bilgilendiriyorum. Şu ana kadar 2 bin 400 kişiye kulübün resmini çektim. Sandık başına bilgili gitsinler, alacakları karara saygılıyız. Galatasaray’da barış hüküm sürüyor. Galatasaray Kulübü ile Galatasaray Lisesi’ni ayrı görmek ahmaklıktır. Türkiye’de 8.5 milyon engelli var. Onlara sahip çıkmaya çalışıyoruz. Projelere destek veriyor, organizasyonlar düzenliyoruz.”

‘Diyarbakır’ı düşürmek istiyorlar’
“Galatasaray’da yapılması gereken projeler var. Onların peşinde koşturuyoruz. Darboğaz kısmını geçtik. 2011’den itibaren Galatasaray’ı güzel günler bekliyor. Türk futbolunda yaşananlar üzücü. Azınlığın yaptığı şeyler Diyarbakır’a zarar veriyor. Birileri Diyarbakır’ın küme düşmesi için elinden geleni yapıyor. Umarım Türk futbolu için en hayırlısı olur.”

2

Haberin Devamı
YORUM YAZ