MENÜ

Özel gecede yıldızlar geçidi

Engelli çocuklar için gerçekleşen sosyal sorumluluk projesinde, tüm camia şıklık yarışına girerken, 1 milyon Lira gelir elde edildi.

Özel gecede yıldızlar geçidi



‘Başarıya Giden Adımlar’ ve ‘Sözün Bittiği Yer’ projelerinden sonra dün gece de ‘Esirgemeden’ adlı sosyal sorumluluk projesini gerçekleştiren Galatasaray’da yıldızlar geçidi... Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumları’ndaki engelli çocuklar için düzenlenen gecede espriler de havada uçuştu. Başkan Adnan Polat, Ankaragücü’nde sahaya kaptan çıkan Sabri’ye, “Hep 3 golle kazanacağımızı bilsem, seni her maça kaptan çıkarırım” diye takıldı. Organizasyona katılan ünlülerden Hande Ataizi, “En yakışıklıları Elano” derken, Sambacı bir ara ilgiden bunalıp kaptığı bir fotoğraf makinesiyle muhabirlere ateş eder gibi yaptı. Kız arkadaşı Sinem Kobal’ı yanında getiren Arda, gecenin sunuculuğunu üstlendi.

ÖZEL GECEDEN ÖZEL GÖRÜNTÜLER

Haberin Devamı

Kaptan’dan barış mesajı
Kaptan, Diyarbakırspor ile ilgili sorulara, “Bu ülke savaş için değil, barış için var. Kimse Türk-Kürt ayrımcılığı yaparak bölücü olmasın” cevabını verdi. GSYİAD’ın da 50 bin Dolar bağış yaptığı gecede tanesi 500 TL’den bin 800 adet bilet satıldı ve 1 milyon Lira’lık gelir elde edildi. Aralarında Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Nilüfer, Sibel Can, Emel Sayın ve Levent Yüksel gibi ünlü sanatçıların şarkılarının yer aldığı albümün geliri de projeye aktarıldı.


YORUM YAZ