MENÜ

Kartal'ın yolu açık

Sonradan açılan Kartallar, tıpkı geçen sezonki gibi şampiyonluğa dört elle sarıldı. Denizli'yi de deviren Beşiktaş, kalan 9 maçta 3 kez İstanbul dışına çıkacak.

Kartal'ın yolu açık

Üst üste galibiyetler alan Beşiktaş, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor... Ligin 6. haftasında zirvenin 12 puan gerisine düşen Siyah-Beyazlılar, şimdi lider Galatasaray’ın sadece 2 puan gerisinde. Üstelik ciddi bir fikstür avantajı da Kara Kartallar’ın elinde bulunuyor. Çok kötü bir başlangıç yapmasına rağmen savunmadaki başarısıyla lige tutunan Mustafa Denizli ve öğrencileri ligin son 9 haftasında sadece 3 kez İstanbul dışına çıkacak. Cuma günü Kasımpaşa’yla karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılar, daha sonra Eskişehirspor’u İnönü’de ağırlayacak.

Haberin Devamı

Ankara, Diyar ve Bursa
Beşiktaş için şampiyonluk virajı, Ankaragücü deplasmanı sonrasındaki Trabzonspor ve Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki Fenerbahçe karşılaşmaları olacak... Daha sonra Sivas’ı İnönü’de ağırlayacak olan Kartallar, Diyarbakır deplasmanından sonra Manisa’yı evinde ağırlayacak. Son hafta ise bu sezonun flaş takımı Bursaspor’la Kartal kozlarını Bursa’da paylaşacak.

YORUM YAZ