MENÜ

Kartal'da mazbatalar verildi!

Beşiktaş Kulübü'nde 7 Mart'ta gerçekleştirilen seçimle BJK Divan Kurulu Başkanlığı'na ikinci kez seçilen Yalçın Karadeniz ile Divan Başkanlık Kurulu üyeleri mazbatalarını aldı.

Kartal'da mazbatalar verildi!

Akaretler’deki kulüp binasında bulunan Divan Kurulu Lokali’nde gerçekleştirilen törene Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Demirören, ikinci kez başkanlığa seçilen Yalçın Karadeniz’e törende mazbatasını verdi. Bu arada, Divan Başkanlık Kurulu üyeleri Oğuz Anter, M.Vedat Cem, Dr. M.Sedat Piroğlu, Dr. Osman Akalın, Serdar Keskin ve Cemil Cengiz Satar da mazbatalarını Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu üyelerinin ellerinden aldı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, törende yaptığı konuşmada, yeni seçilen Divan Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederken, "Yeni seçilen başkan ve yönetim kuruluna Beşiktaşımız için hayırlı olsun diyorum. Allah yardımcıları olsun. Başkanımız tecrübeli. Beşiktaşlılık bir bütün, yönetim veya divan kurulu fark etmez, sonuçta hepimizin konuşacağı düşüneceği tek şey Beşiktaş ve Beşiktaş’ın menfaatleri. Yeni yönetim kurulunun da bu doğrultuda hareket edeceğine inanıyorum ve onlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

Törende, Fulya’daki Şan Ökten Tesisleri ile ilgili müjde de veren Demirören, "İnşallah bundan sonraki törenleri Şan Ökten Tesisleri’nde yapacağız. İnşaat yakında başlayacak ve 1 yıl içinde de camiamıza bu tesisi kazandıracağız" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ