MENÜ

Hakemin dediği oldu

5. dakikada Ahmet Cebe'nin vuruşunda Rüştü topu kornere çeldi, hakem aut verdi. Milli kaleci topun kendisinden çıktığını söyledi ama Abdullah Yılmaz'ın kararı değişmedi.

Hakemin dediği oldu

Denizlispor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada sahalarımızda ender görülen bir olay yaşandı. 5. dakikada gelişen Denizlispor atağında Ahmet Cebe’nin vuruşunda top, kaleci Rüştü’nün müdahalesiyle dışarı çıktı. Maçın hakemi Abdullah Yılmaz’ın aut kararı verdiği pozisyonda kaleci Rüştü, köşe gönderini göstererek topun kendisinden çıktığını söyledi. Ancak Abdullah Yılmaz Rüştü’ye, “Sen devam et” diyerek kararını değiştirmedi. Bu pozisyona Denizlisporlu futbolcular uzun süre itiraz etti. Rüştü’yü işaret ederek topun milli kaleciden çıktığını söyleyen Denizlisporlu futbolcuların itirazı da Yılmaz’ın kararını değiştirmedi.

Haberin Devamı

Kalesinde duvar ördü
Diğer yandan Beşiktaş’ın tecrübeli kalecisi Rüştü özellikle ilk yarıda Denizlispor forvetlerinin ataklarında kalesinde duvar ördü. Başarılı bir performans sergileyen milli eldiven maçın sonlarına doğru sıklaşan Ege ekibinin ataklarında da rakip takım oyuncularına geçit vermedi ve takımının galibiyetinde önemli pay sahibi oldu.

YORUM YAZ