MENÜ

"Fenerbahçe ile sorunu yok"

Semih'in avukatı ve menaceri Şenol Çilek, “11 yıldır Sarı-Lacivertli formayı giyen oyuncum, rakamlarda anlaşırsak, futbol yaşantısına burada devam edecek” dedi.

"Fenerbahçe ile sorunu yok"

Son günlerin gündemdeki ismi Semih Şentürk’ün menaceri ve avukatı Şenol Çilek’ten çarpıcı sözler. Radyospor’da Özgür Sancar’la Özel Haber Programı’na katılan Çilek, sezon sonunda yöneticilerle masaya oturacaklarını kaydederek, “Rakamlar üzerinde anlaşırsak, Semih, Fenerbahçe’de oynamaya devam edecek. Anlaşamazsak, her profesyonel futbolcu gibi o da yolunu çizecek. Şunu net bir şekilde söylemek istiyorum, Semih’in Fenerbahçe ile bir sorunu yok. Oyuncum Avrupa’da futbol oynamak istiyor. Birçok Avrupa kulübünden de ciddi teklifler alıyoruz. Ancak bunu, ‘kafasında Fenerbahçe’yi bitirdi’ şeklinde yorumlamak doğru değil. 11 yıldır Fenerbahçe’de. Altyapıdan yetişip, şu an kadroda bulunan tek futbolcu. Fenerbahçe Yönetimi’nde birçok arkadaşım var. Özellikle Şekip Mosturoğlu.

‘Yönetim negatif bakmıyor’
Kendisiyle sürekli konuşuyoruz. Şunu çok iyi biliyorum, yönetim Semih’e negatif bakmıyor. Kulübün, onu istemediğine dair bir bilgi gelmedi. Gelseydi, bunu herkes bilirdi. Başkan Aziz Yıldırım’ın, ‘Semih takım içerisinden bilgi sızdırıyor’ şeklinde bir konuşma yaptığına da inanmıyorum. Sayın Başkan’ın böyle birşey söyleyeceğine inanmıyorum” dedi.

‘Bir yıl daha buradayım’
Hakkında çeşitli iddialar ortaya atılan Semih Şentürk, şu ana dek Galatasaray’dan herhangi bir teklif almadığını belirterek, “Fenerbahçe ile 1 yıllık obsiyonum var. 11 yıldır Fenerbahçe’deyim. Önümüzdeki sezon da Sarı-Lacivertli formayı giydikten sonra hedefim yurtdışına gitmek. Bundan başka birşey düşünmüyorum. Şu anda sadece Fenerbahçe’nin başarısına yoğunlaştım. Bu kötü günleri atlatıp, hedefe varmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ