MENÜ

Kewell derbiye yetişebilir!

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Harry Kewell'ın tedavisinden olumlu sonuçlar alındığı öğrenildi.

Kewell derbiye yetişebilir!

Avustralyalı yıldızın, Fenerbahçe ile yapılacak derbi maçın 18 kişilik kadrosunda olabileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Öte yandan Ankaragücü maçında aldığı darbelere bağlı olarak, sol ayak bileğinde gelişen ödem ve ağrı nedeniyle Caner ile ise bel ağrısı nedeniyle Keita sağlık merkezinde yapılan tedavilerinin ardından dinlendirildiler.

Gökhan Zan ise kondisyoner Fatih Yıldız tarafından takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.

Galatasaray çalışmalarını bir günlük aranın ardından 17 Mart Çarşamba sabahı saat 10.30'da basın ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla sürdürecek.

ARDA İDMANDA
Galatasaray, Ankaragücü maçını kazanmanın moralı ile Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.

Ankaragücü karşılaşmasında ilk onbirde görev verilen oyuncular sahada rejenerasyon çalışmalarının ardından sağlık merkezinde terapi seanslarıyla maç ertesi programlarını tamamlarken, oynamayan oyuncular 1,5 saat süren çalışma ile günü tamamladılar.

Haberin Devamı

Ankaragücü maçını sarı kart cezalısı olması nedeniyle tribünden izleyen kaptan Arda Turan takımla birlikte çalışmaya katıldı.

Milan Baros'un golle dönmesi özellikle teknik heyeti fazlasıyla sevindirirken, sakatlığı düzelen Hakan Balta'da takımla birlikte tam kapasite antrenmana katıldı. Hakan Balta'nın dönmesiyle savunmanın solunda Caner ile birlikte Rijkaard'ın bir alternatifi daha hazır duruma geldi.

YORUM YAZ