MENÜ

Herkes uyudu!

Diyarbakırspor için hayati önem taşıyan maçta az sayıda polis ile özel güvenlik elemanına görev verilince olaylar karşısında çaresiz kalındı.

Herkes uyudu!

Bursaspor maçının yarıda kalmasının ardından hükmen mağlup edilmesi beklenen Diyarbakırspor için dünkü mücadele büyük önem taşıyordu. 70 bin kişilik Olimpiyat Stadı’ndaki maça da binlerce Kırmızı-Yeşilli taraftarın gelmesi bekleniyordu. Sayıları 5 bini bulan Diyarbakırsporlular, karşılaşma için stada gelirken alınan güvenlik önlemleri ise yeterli değildi. Yaklaşık 100 polis ile az sayıda özel güvenliğin görevlendirildiği karşılaşmada yine istenmeyen görüntüler ortaya çıktı. Sahaya giren taraftarlarlara müdahale etmekte güçlük çeken güvenlik güçleri, takviye polis desteğini bekledi.


Diyarbakırlı taraftarların sahaya girmesinin ardından panik yaşayan Belediyeli oyuncular ile hakemler, soyunma odasına kaçtı.


Yaşanan olayları yatıştırmaya çalışan bazı taraftarlarla birlikte yöneticilerin çabaları sonuçsuz kaldı. Yapılan anonslar da Kırmızı-Yeşilliler’i sakinleştirmedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ