MENÜ

Golcüler gol orucunda!

Fenerbahçe'nin üç forvetinden Semih 40, Güiza 33, Gökhan Ünal 30 gündür gol atmayı unuturken, takımı orta saha oyuncuları sırtlamaya çalışıyor.

Golcüler gol orucunda!

Devre arasında kadrosunu sadece Trabzon’dan Gökhan Ünal’ı alarak takviye eden Fenerbahçe’de golcülerin sayısının artması hiçbir artı getirmedi. Hatta sayı 3’e çıktıktan sonra forvetlerin attığı gol sayısında büyük düşüş yaşandı. Öyle ki, Fenerbahçe’nin 3 forvet oyuncusu, birbirlerine nazire yaparcasına gol orucuna başladı. Teknik direktör Daum, genelde Güiza’ya şans verirken, bazen Semih, bazen de Gökhan Ünal’ı ilk 11’de oynattı, bazı karşılaşmalarda ise iki, hatta üçüne birden görev verdi. Ancak golcülerin kaderi değişmedi. 3 golcünün içinde en uzun süredir hasret çeken isim Semih Şentürk oldu. 4 Şubat’ta Bursaspor ile oynanan ve 3-0 Fenerbahçe’nin galibiyetiyle biten maçta Santos ve Lugano ile birlikte ağları havalandıran Semih, o tarihten beri gol atmayı unuttu. 11 Şubat’ta oynanan bu maçın rövanşında sahneye çıkan Güiza, uzatmada attığı golle takımının yarı finale yükselmesini sağladı ve o tarihten sonra gol atmayı unuttu.

Santos 3’ünden 1 fazla
3 gün sonra Manisa deplasmanında sıra Gökhan Ünal’daydı. 2-2 biten mücadelenin uzatma dakikalarında güzel bir gole imza koyan Gökhan da, aradan geçen 30 günde bunu tekrarlamayı başaramadı. 40 günlük sürede atılan 13 golün 10’unda orta saha ve savunma oyuncularının ismi vardı. Andre Santos 4, Kaptan Alex 2, Vederson, Emre, Baroni ve Lugano birer kez ağları havalandırmayı başardı.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ