MENÜ

"Benim futbolcum küsmeyecek"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, sahada rakibi ezen bir futbol anlayışı oturtmaya çalıştığını belirterek, "Benim futbolcum oynamadığı zaman küsmeyecek, oynayınca da havaya girmeyecek. İstediklerim olmazsa iki kez affederim, bunun üçüncüsü olmaz" dedi.

"Benim futbolcum küsmeyecek"

Tecrübeli teknik adam Güneş, hafta sonu oynanacak olan Galatasaray maçı öncesi oyuncularını ciddi şekilde uyarmaya hazırlanıyor. Güneş, takım olgusunu ve takım değerlerini sahiplenecek oyuncu kadrosu oluşturmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Şu anki süreç, planladığımız takımı oluşturma yolunda işliyor. Bu dönem hem kadroyu yeniden görme ve hem de yarışma, sonuç alma dönemi. Kupa ve ligde yarış halindeyiz. Bunlar devam ederken futbolcular beni, bende onları tanımaya çalışıyorum. Ben, sahada rakibini ezen, hakemle konuşmayan, seyirciye keyifli futbol izlettiren futbolcularla ve bunu sürekli hale getirebilen bir kadroyla çalışmak istiyorum. Benim takımımdaki futbolcu oynamadığı zaman küsmeyecek, oynadığı zaman da havaya girmeyecek. Bunların hepsini anlatıyoruz. Baktık ki istediklerimiz olmuyor, 1 veya iki kez affederim, ama bunun üçüncüsü olmayacak. O zaman yolları ayırırız ve kendi değerlerimize uygun futbolcularımızla yola devam ederiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

GÜNEŞ, GALATASARAY'I MERCEK ALTINA ALDI
Güneş, Galatasaray'ın dün akşam Ankaragücü'nü 3 - 0 mağlup ettiği karşılaşmayı mercek altına aldı. Rakibin etkili hücumcularını durdurmak için savunma da revizyona gitmeyi düşünen Güneş, Song'un yerine Egemen'i, Ferhat'ın yerine de Cale'yi görevlendirmeyi düşünüyor. Bu arada Gaziantepspor maçında sakatlanan Ferhat'ın durumunun hafta içerisinde yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacağı belirtildi.

KOMBİNE KART SAHİPLERİNE UYARI YAPILDI
Öte yandan Trabzonspor yönetim kurulu, kombine kartlarını amaçları dışında kullananlar hakkında açıklama yaptı. Kulübün internet sitesi aracılığıyla yapılan açıklama da şu görüşlere yer verildi: "Takımımızın 2009-2010 sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynadığı müsabakalar için satışı gerçekleştirilen kombine kartların amacı dışında kullanıldığı tespit edilmiştir. Buna göre bazı kart sahiplerinin kombine kartları maçlardan önce karaborsada farklı fiyatlarla sattıkları ve haksız gelir elde ettikleri belirlenmiştir. Yönetim Kurulumuz, Trabzon Emniyet Müdürlüğü ve Vergi İdaresi Başkanlığı'yla temasa geçerek söz konusu haksız kazanç sahiplerinin belirlenmesi ve haklarında yasal işlem yapılması talebinde bulunmuştur. Böylelikle yapılacak sıkı denetimler sonrasında tespit edilecek kişiler hakkında hukuki işlem yapılması uygun görülmüştür. Taraftarlarımızı bu konuda uyarıyor, kombine kartların amacı dışında kullanılmasının doğuracağı zararlardan kaçınılmasını bekliyoruz."

YORUM YAZ