MENÜ

"Başkanım sözümüzü tuttuk"

Beşiktaş'ta 3 kaptan Yıldırım Demirören'e galibiyet sözü verip, tribüne çağırdı. Siyah-Beyazlılar sözlerini tuttu ve Denizlispor'u devirerek şampiyonluk umutlarını sürdürdü.

"Başkanım sözümüzü tuttuk"

Zirve mücadelesinin sürdüğü Süper Lig’de Beşiktaş, şampiyonluk inancını Denizli deplasmanında da gösterdi. Zorlu maç öncesi Siyah-Beyazlılar’ın 3 kaptanı İbrahim Toraman, Mert Nobre ve İbrahim Üzülmez, Başkan Yıldırım Demirören’e galibiyet sözü vermiş ve maça çağırmıştı... Üzülmez, Başkan Demirören’i aramış ve, “Başkanım kendimize çok güveniyoruz. Şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Geçen sezon şampiyonluğu garantilediğimiz Denizli’de bir kez daha kazanacağız. Size söz veriyoruz. Bu zorlu haftalarda başarımızı sizle paylaşmayı ve tribünde olmanızı istiyoruz” demişti.

Demirören’e armağan...
Üzülmez ve arkadaşları, Demirören’i Denizli’ye getirdi, sözlerini de tuttu. Çok iyi oynamasa da Siyah-Beyazlılar, mücadele anlamında her şeylerini sahaya koydu. Kartallar, zaferi Başkanları’na armağan etti. Üzülmez’in maç bitimi Demirören’e, “Sözümüzü tuttuk. Bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ