MENÜ

Taraftarlardan kaptan Emre'ye...

“Galatasaray'a gol atıp, gerçek Fenerbahçeli olmak istiyorum” diyen Emre Belözoğlu dün sahaya kaptan olarak çıktı, taraftar yıldız oyuncuyu bağrına bastı.

Taraftarlardan kaptan Emre'ye...

Geçen sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olduğunda Türkiye’yi sarsan Emre Belözoğlu, çocukluğundan bu yana Sarı-Lacivertli renklere gönül verdiğini açıklamıştı. Son dönemdeki performansı ve hırsıyla Fenerbahçe tribünlerinin gönlünde taht kuran Emre, önceki gün sarfettiği sözlerle de dikkat çekmişti. “Galatasaray’a gol atıp, gerçek Fenerbahçeli olmak istiyorum” diyen tecrübeli futbolcuyu, Sarı-Lacivertli taraftarlar dün bağrına bastı. Maç öncesinde tribünlere davet edilen yıldız oyuncu büyük moral buldu. Alex ve Semih’in forma giymediği dünkü karşılaşmada kaptanlık pazubandını da takan Emre maç öncesinde iyice havaya girmişti.

Yine sarı kart gördü
Yine 90 dakika boyunca hırslı bir görüntü çizen ve takımın en iyisi olarak göze çarpan tecrübeli futbolcu, hırçın hareketleriyle de göze battı. Dünkü maçta bu sezonki 6. sarı kartını gören Emre, tüm çabasına rağmen beraberliğe engel olamadı ve sahadan üzüntülü ayrıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ