MENÜ

İğne atsan yere düşmez!

Süper Lig'de Bursaspor'un Manisaspor ile karşılaştığı maça, yeşil-beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

İğne atsan yere düşmez!

Şampiyonluk hesapları yapan takımlarını yalnız bırakmayan yeşil-beyazlı taraftarlar, Bursa Atatürk Stadı’nı maçın başlamasına 1 saat kala tamamen doldurdu.

Bursaspor taraftarları, başlattıkları "Küfüre Hayır" kampanyası çerçevesinde, içinde küfür barındıran tezahüratlar kullanmadı. Atkı şovlarla tribünleri adeta karnaval alanına çeviren taraftarlar, şampiyonluk şarkıları söyledi.

Bursa Atatürk Stadı’nın hemen yanındaki yüksek bir binaya, 20 metreye 10 metre ebatlarında altında "Hedefe Doğru" yazılı yeşil-beyazlı bayrak asılırken, kapalı kale arkası tribündeki taraftarların açtığı dev Türk Bayrağı, stattaki tüm taraftarlarca uzun süre ayakta alkışlandı.

Taraftarların coşkusu, Bursasporlu futbolcuların ısınmak için sahaya çıkmalarıyla daha da arttı. Taraftarlar, her zaman olduğu gibi tüm futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak alkışladı.

Bursasporlu futbolcuların maç için sahaya çıkmasıyla kapalı tribününün alt kısmından yeşil-beyazlı balonlar salındı. Maraton tribünde, 50 metre genişliğinde Bursaspor bayrağı açıldı.

Taraftarların tezahüratlardaki coşkusu, tribünlere asılan pankartlara da yansıdı. "O Sene Bu Sene", "Seni Annem Gibi Sevdim", "Kalpteki Emanet Senden İbaret" pankartları tribünlerde yer alırken, açık kale arkasına açılan "Bursa 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın Bursa’da yapılmasına hazır" pankartı da dikkatlerden kaçmadı.

Bu arada maç öncesi Bursaspor taraftarları, Bursaspor Takım Kaptanı Ömer Erdoğan ile Manisaspor Takım Kaptanı Güven Varol’u tribünlere çağırarak çiçek verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ