MENÜ

"Hep beraber başaracağız"

Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam, önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti. Başarılı hoca, “Oyuncularımla da, taraftarımızla da gurur duydum. Yıllarca beklenen başarıyı hep birlikte yakalayacağız” dedi.

"Hep beraber başaracağız"

2-0’lık zaferin ardından Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kıran kırana bir mücadele sonucunda kazandıklarını söyledi. Manisaspor’un kaliteli bir ekip olduğunu belirten genç çalıştırıcı, “Maçın zor geçeceğini söylemiştim, öyle de oldu. Duran topların ne kadar önemli olacağını biliyorduk. 3 puanla ayrılmamız zirve mücadelesi açısından oldukça hayatiydi” dedi. Uzun bir aradan sonra taraftarlarla buluştuklarını hatırlatan başarılı hoca, “Oyuncularımla da, taraftarımızla da gurur duyuyorum. Hep birlikte yıllarca beklediğimiz başarıları yakalayacağımıza inanıyorum” ifadesini kullandı.

Federasyonu eleştirdi
Futbol Federasyonu’nu da eleştiren Sağlam sözlerini şöyle tamamladı: “Denizlispor ile pazartesi günü oynayacağız, ardından cuma günü maçımız var. Milli maçlar yok, Avrupa maçları yok. Neden böyle planlama yapılıyor anlamıyorum. Biz yine de çıkıp kazanacağız”

ERTUĞRUL SAĞLAM'IN AÇIKLAMALARI...



Emre Koşak/DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ