MENÜ

Cristian'dan şok haber!

Gençlerbirliği maçında sakatlanarak sahayı terk eden Fenerbahçeli Cristian Baroni'nin sağ arka adalesinde yırtık tespit edildi.

Cristian'dan şok haber!

Bugünkü antrenmanda yer almayan Cristian'ın tedavisine hemen başlanırken, Brezilyalı oyuncunun 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Öte yandan yine dünkü maçta omuzuna darbe alan ve ağrısı bulunan Gökhan Ünal, sağ ayağında ağrıları bulunan Gökhan Gönül, ameliyat olduğu dizinin arka bölümünde ağrıları bulunan Ali Bilgin, topuğunda ağrıları olan Güiza ve sol ayak aşil tendonunda ağrıları bulunan Önder Turacı da antrenmana çıkmadı ve tedavilerini tesislerde sürdürdü. Gençlerbirliği maçında aldıkları darbeler nedeniyle ağrı şikayetleri bulunan Emre ve Andre Santos da tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkmadı, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Teknik Direktör Christoph Daum yönetimindeki basına açık antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Daum'un sahada oyuncularıyla yaptığı toplantının ardından antrenman koşu çalışmasıyla başladı. Saha ve ormanlık alanı kapsayan koşunun ardından, Gençlerbirliği maçında görev alan oyuncular tesislere geçerek yenileme çalışmaları ve masaj tedavisiyle antrenmanı tamamladı. Kalan oyuncular ise Christoph Daum, Roland Koch ve Ayhan Tumani yönetiminde üst sahada yaptıkları çift kale maçla çalışmayı tamamladı. Sarı-Lacivertiler yarını izinli geçirecek ve Gaziantepspor maçının hazırlıklarına 16 Mart Salı günü yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

YORUM YAZ