MENÜ

Yeni neşter yolda

Aslar kesildi, yedekler oynadı ama tutmadı... Oyun kalitesi düşen Trabzonspor'da teknik heyet kadar yönetim de mutsuz. Bu durum yeni radikal hamlelerin bir göstergisi olarak kabul ediliyor.

Yeni neşter yolda

2010’a müthiş bir giriş yapan, hem futbolu hem de oyun kalitesiyle taraflı-tarafsız tüm kamuoyunun büyük beğenisini toplayan Trabzonspor’daki düşüş sürüyor. Yönetim takıma alacakları konusunda büyük bir hassasiyet göstermesine, teknik heyet de gerekli rotasyonu yapmasına rağmen Fırtına bir türlü o görkemli günlerine dönemiyor. Son maçta Şenol Güneş as kadrodaki özellikle yabancılarına gözdağı verip kimsenin formasının garanti olmadığı mesajını yollarken, yerine oynattığı isimlerin de kendini hazır tutmadığı aşikardı.

Fazla tutunamadılar
Cale’nin yerine ilk 11’de maça başlayan ve aksayan Ferhat yerini 1 puanı ve 2010’daki yenilmezlik ünvanını koruyan Alanzinho’ya bırakırken, Engin de Gabriç ile değişti. Son haftaların en vasat oyuncularının başında gelen Selçuk ile adeta yeni neşterin ip uçlarını verircesine formasını Teofilo’ya teslim etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ