MENÜ

Tottenham zorlanmadı: 3-1

İngiltere Premier Lig'de 30. hafta mücadelesinde sahasında Blackburn'ü ağırlayan Tottenham, mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.

Tottenham zorlanmadı: 3-1



Premier Lig'in 30. haftasında Tottenham, sahasında ağıladığı Blackburn karşısında zorlanmadı ve mücadeleden 3-1 galibiyetle ayrıldı. 45. dakikada Jermain Defoe'nun golü ile ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Tottenham, 55. ve 85. dakikada Roman Pavlyuchenko ile Blaburn filelerini havalandırdı. Konuk takımın tek golü ise 80. dakikada Christopher Samba'dan geldi. Bu maçın ardından Tottenham puanını 49'a çıkarırken, Blackburn 34. puanda kaldı.

Fanatik Londra Temsilcisi Edip Adanır mücadeleyi izledi ve değerlendirdi:

Aslında bu haftasonu gideceğim maç Chelsea-West Ham maçıydı. Yıldıray'ın son reserve maçında 90 dakika oynadığını duyunca hemen aradım. 20 kişilik kadroda olduğunu söyleyince rotayı hiç istemesem de White Hart Lane'e çevirdim. Yıldıray ilk defa 18 kişilik kadroya girdi ve yedekler arasında yerini aldı. Öyle bir maç oldu ki Blackburn kalecisi Robinson'un sakatlanması ve ilk yarının sonunda hatalar zincirinden gelen Spurs golü bence maçın kırılma noktasıydı.




9 senedir Blackburn'u seyrediyorum. Tamamen pazar günü her yaştan insanın oynadığı Kick and Rush futbolu oynadılar bugün. Gareth Bale'in karşısında bir Salgado değil üç Salgado olsa yine hiçbir şey farketmezdi. Her topta bir adam çaresiz kalır mı evet kalır. Hocanız Sam Allardyce olursa hiçbir tedbir almaz ve sonuca razı olur. Blackburn bu sene düşmez. Ama gelecek sezon çıkacak takımlar iyi transfer yaparlarsa düşmemeye oynar. Maçı 3-1 Spurs kazandı ama kazanmamak için herşeyi denediler. Sizlere (Biraz da Arsenalli olduğum için) bu maç hakkında anlatacaklarım bu kadar. Maç sonu Yıldıray'la konuştum. Milli takımdan futbol hayatını Türkiye'de devam ettirmesine kadar bir çok konuda bilgiler aldım. Herhalde en kısa zamanda bu röportajı kullanırlar. Yazının gecikmesinin ilk sebebi Yıldıray ikincisi Arsenal maçını seyretmem. Haftaya buluşmak üzere hoşçakalın.

Edip ADANIR / Londra

2

Haberin Devamı
YORUM YAZ