MENÜ

"Tam bir hayal kırıklığı"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş galibiyet için geldikleri Gaziantepspor deplasmanında alınan son dakika beraberliğini beğenmedi.

"Tam bir hayal kırıklığı"

Bordo-Mavili ekibin Gaziantepspor ile oynadığı karşılaşmada alınan beraberlik Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’e yetmedi. Maç sonu yaptığı açıklamada iki puan kayıplarının olduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, “Pas yaparak oyuna hakim olmamız gerekirken bunu başaramadık. Gaziantepspor da bizden kaptığı toplarla hucüm etmeye çalıştı ve bunda da golü buldu. Bugün eksik oynadık. Bu da skora yansıdı. Rakibin üstünlüğü yok ama bizim iki puan kaybımız var. Bugünkü maç bizim için tam bir hayal kırıklığıydı. Oyunu istediğimiz gibi yönetmedik” dedi.

‘Düşüş olacaktır’
Bu karşılaşmanın kendileri için tam bir olumsuzluk olduğunun altını çizen Güneş, “Bazı oyuncularımızda düşüş var. Onların da bir an önce toparlanması lazım. Bazılarını dinlendirerek bazılarını daha fazla çalıştırarak düzelteceğiz. Kupa maçımız da var. Zaman zaman futbolcularda elbette düşüş olacaktır. Bunları aşmaya çalışacağız” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ