MENÜ

Biyonik adam!

Filip Holosko... Doktorlar, “Sakatlığı ciddi, Denizli'de oynayamaz” dedi. Ancak Slovak golcü dünkü antrenmana çıktı, herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

Biyonik adam!

Büyükşehir Belediye’yi devirip, şampiyonluk yarışında kritik bir virajı geçen Beşiktaş, golcülerinden gelen haberlerle sarsılmıştı. Holosko ve Nobre’nin sakatlandığı ve Denizlispor maçında oynamasının mümkün olmadığı doktorlar tarafından açıklanmıştı. Holosko’nun durumu, tüm oyun planını Slovak futbolcu üzerine kuran teknik direktör Mustafa Denizli’yi de olumsuz etkilemişti. Ancak dün yaşananlar herkesi şok etti. Doktorların, “Denizli maçında oynayamaz” dediği Filip Holosko ile Mert Nobre, dün Ümraniye’de antrenmandaydılar...

Haberin Devamı

Ernst de oynuyor
Holosko’nun takıma katılmasıyla birlikte teknik direktör Mustafa Denizli’nin de yüzü güldü. Yıldız oyuncu çalışmanın her bölümünde yer alırken, hırsıyla da dikkat çekti. Denizli hazırlıklarını tam kadro sürdüren Beşiktaş, taktik ve şut çalışmasıyla günü tamamladı. Bilindiği gibi Beşiktaş’ta sakatlığı bulunan Ernst de iyileşmişti.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ