MENÜ

Amputede heyecan sürüyor

İkinci yarısı geçtiğimiz hafta başlayan Türkiye Ampute Futbol Ligi'ne pazar günü 5 müsabaka ile devam edilecek. İstanbul Özürlüler Zeytinburnu sahasında Kayseri'yi konuk edecek.

Amputede heyecan sürüyor

Türkiye Ampute Futbol Süper Ligi'nde ikinci yarı, hafta sonunda oynanan karşılaşmalarla başladı. Malatya İnönü Stadı'nda oynanan ve büyük çekişme içinde geçen maçta, Malatya Bedensel Engelliler ile İstanbul Özürlüler 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın 6. dakikasında İstanbul ekibi kaptan Coşkun ile 1-0 öne geçti. 7. dakikada Murat, ev sahibini 1-1 beraberliğe taşıyan golü attı. 18. dakikada Ramazan'ın golü ile Malatya ilk yarıyı 2-1 önde kapadı. Karşılaşmanın 41. dakikasında Serkan attığı golle takımı adına hem eşitliği sağladı hem de maçın skorunu belirledi: 2-2.

Haberin Devamı

İstanbul'da futbol şöleni
İstanbul temsilcisi ikinci maçını 14 Mart Pazar günü saat İstanbul'da Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile oynayacak. Zeytinburnu Hasan Doğan Spor Kompleksi'ndeki karşılaşma saat 13.00'te başlayacak. İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, ligin ikinci yarıda daha sağlıklı şartlarda geçeceği umduklarını belirterek, "Bu ligin sağlam temeller üzerine kurulması ampute futbolunun geleceği açısından da çok önemli" diyerek, ikinci yarı için tüm takımlara başarı diledi.

GEÇEN HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
KONYA ENGELLİLER GÜCÜ S.K.-SAMSUN BED.ENG.S.K.; 4-0
SAMSUN ENGELLİ GÜCÜ S.K.-ANKARA ENGELLİLER GENÇLİK VE S.K.: 1-12
MALATYA BED.ENG.S.K.-İSTANBUL ÖZÜRLÜLER S.K.: 2-2
KAYSERİ BED.ENG.GENÇLİK VE S.K.-ANTALYA BED.ENG.S.K. : 3-0
GAZİANTEP ŞAHİNBEY BEL.GENÇ.S.K.-ALTAY S.K.: 1-1

Haberin Devamı

HAFTANIN MAÇLARI ŞÖYLE:
İSTANBUL ÖZÜRLÜLER - KAYSERİ BED.: (Zeytinburnu Hasan Doğan Tesisleri)
ANKARA ENGELLİLER GENÇLİK VE S.K.- MALATYA BED.ENG.S.K.
SAMSUN BED.ENG.S.K.- SAMSUN ENGELLİ GÜCÜ S.K.
KONYA ENGELLİLER GÜCÜ S.K. - GAZİANTEP ŞAHİNBEY BEL.GENÇ.S.K.
KARA KUVVETLERİ GÜCÜ S.K. - AYYILDIZ AMPUTE S.K.:

YORUM YAZ