MENÜ

Sarı Melekler Final Four'da: 3-0

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe Acıbadem, Fransa biletini kaptı. Rus rakibi Odintsovo'yı çeyrek final rövanş maçında da set vermeden yenen Kanarya, namağlup Dörtlü-Final'e çıktı.

Sarı Melekler Final Four'da: 3-0

Voleybolun en büyük kupası olarak kabul edilen Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe Acıbadem, sezon başında hedeflediği Final-Four’a uzandı.

Fransa’ya yenilgisiz gidiyoruz
Devler Ligi’nde muhteşem bir performans sergileyen Kanarya şimdiye kadar oynadığı 10 maçın tümünü kazanmakla kalmadı, 3-4 Nisan tarihlerinde Fransa’nın Cannes kentinde yapılacak Final-Four’a yenilgisiz olarak gitmeyi başaran tek takım olma unvanını da aldı.

Tek set alması bile yetti

Sarı-Lacivertliler, Dinamo Moskova’nın ardından Şampiyonlar Ligi’nde ikinci Rus ekibi Odintsovo’yu da elemeyi bildi. Çeyrek final ilk maçında Rusya’da 3-0 yendiği rakibinden rövanşta tek set bile alması Fenerbahçe’nin adını Final-Four’a yazdırmasına yetti. Maça çok iyi başlayan ve başarılı servis atarak rakibini bozan Fenerbahçe; Seda, Gamova ve Eda’nın smaçlarıyla ilk seti 25-17 alarak turu garantiledi. Bu bölümden sonra rahatlayan ve yedekleri de oyuna sokan Kanarya savunmada hatalar yapsa da maçı yine kazanmayı bildi.

Final-Four’da ilk rakip Bergamo

Fenerbahçe Acıbadem’in yanı sıra Final-Four’da ev sahibi Cannes ile iki İtalyan temsilcisi Asystel Novara ve Bergamo bulunuyor. Temsilcimiz 3 Nisan’da oynayacağı ilk maçında Scavolini’yi eleyen İtalyan Bergamo ile karşılaşacak.

F.Bahçe Acıbadem-Odintsovo: 3-0

SALON: T TVF 50. Yıl
HAKEMLER: Hodon (SLO), Alksnis (LİT)
FENERBAHÇE ACIBADEM: Seda ****, Çigdem ***, Gamova ***, Osmokrovic **, Eda ***, Dirickx **, Nihan (L) **, Songül **, Naz ***, Blom ***, Merve **
ODİNTSOVO: Zhadan **, Kosheleva **, Lisovskaya ***, Fateeva **, Pequeno **, Walewska **, Kryuckova (L) **, Shmeleva *, Pankova *, Bogaheva *, Markova
SETLER: 25-17, 25-22, 25-23

Zeki Kuban

Haberin Devamı
YORUM YAZ