MENÜ

Rize taraftarı isyan etti

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'da bir grup taraftar üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle protesto gösterisi yaptı.

Rize taraftarı isyan etti

Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan yaklaşık 100 kişilik grup, yönetim ve futbolcular aleyhine gösteri yaparken, eski başkan Ekrem Cengiz’in ise yeniden göreve gelmesi için slogan attı.

Taraftarlar adına konuşan Rotasızlar Grubu Başkanı Hakan Yıldırım, alınan kötü sonuçların ardından hiç kimsenin takıma sahip çıkmadığını belirterek, "Çaykur Rizespor’u herkes sahipsiz bıraktı. Taraftarlar dahi maçlara gelmiyor. Üzerinde baskı hissetmeyen insanlar istedikleri gibi at oynatmaya çalışıyor. Sesini çıkaran taraftarlara ise belli şeyler teklif edilerek susturulmak isteniyor. Bu takımı sevenler ayağa kalksın. Yoksa bu saatten sonra eyvah para etmez" dedi.

Çaykur Rizespor’un sahibinin taraftar olduğunu ifade eden Yıldırım, "Şirketleşmenin ardından burayı kimse kendi çiftliği gibi görmesin. Gelinen noktada artık sabrımız kalmamıştır. Bu kente bu insanlara bu acılara çektirmeye kimsenin hakkı yok. Yapamayacaklarsa bırakıp gitsinler" diye konuştu.

Taraftarlar uzun süre "Ekrem Cengiz göreve, yönetim istifa" sloganı attıktan sonra olaysız şekilde dağıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ