MENÜ

İşte Bobo'nun sırrı

Sezon başında beklenen performansı gösteremeyen Brezilyalı golcü, 2. yarıda şu ana kadar 3 gol, 2 asist yaptı. Yıldız oyuncunun bu çıkışında ise en büyük pay sahibi onu yalnız bırakmayan eşi Raquel oldu.

İşte Bobo'nun sırrı

Beşiktaş’ın en önemli yıldızlarından biri olan ancak sezon başında kendisinden beklenen performansı gösteremeyen Bobo, ikinci devrede büyük bir çıkış gösterdi... Brezilyalı futbolcunun bu yükselişinin arkasındaki isim ise, kendisine her zaman destek veren eşi Raquel oldu. İlk yarının 9. haftasından itibaren golle tanışan ve bu devreyi 6 golle tamamlayan Bobo, 2010’da ise çok farklı bir görüntü çizdi. Takımının zirve iddiasını sürdürmesi adına 24 yaşındaki yıldız, sezonun ikinci bölümünde 3 gol ve 2 asist yaptı.

‘Sıkıntılı günler bitti’
Ligde Antalya, Gençlerbirliği ve Belediye ağlarını yeni yılda sarsan Bobo, arkadaşlarına ise iki gol pozisyonu hazırladı. Bu asistleri de Kayseri ve Gençlerbirliği karşısında yaptı. Raquel’in daima yanında olduğunu belirten tecrübeli golcü, sıkıntılı zamanları atlattığını ifade ederek, sonuna kadar Süper Lig’deki şampiyonluk yarışının içinde olacaklarını vurguladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ