MENÜ

"Çok büyük mesafe katettik"

Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, kendilerinin 5 yılda çok büyük mesafe katettiklerini söyledi.

"Çok büyük mesafe katettik"

AK Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin, belediye başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Atalay, Boluspor Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda basın mensubunun katıldığı kahvaltıda konuşan başkan Necip Çarıkçı, kulüpte bu yıl zor günler geçirdiklerini belirtti.

İki sene önce hedef koyduklarını ve hedeflerinin 3. yılda şampiyonluk olduğunu hatırlatan Çarıkçı, "Ama hedeflerimize 2 sene final ile yarı final maçını kaybederek ulaşamadık. Bu sene bütün basınımızın, taraftarımızın istediği bir şampiyonluk vardı. Maalesef şu anki sıralamadaki yerimiz başta bizleri memnun etmemektedir. Tabi bu kadar sezon başındaki ümitlerimize rağmen maçlarda aldığımız sonuçlar başta beni ve hepimizi sıkıntılı döneme soktu" diye konuştu.

"Bu dönem zarfında hepimizin, başta benim ve arkadaşların hataları olmuştur" diyen Çarıkçı, sözlerine şöyle devam etti: "Ama buradaki amaç Boluspor’un hep iyi olması anlamını taşımaktadır. Biz bugünlere aslında 2004’den beri zor günlerden geldik. Biz 5 yılda çok büyük bir mesafe kaydettik. Bunu da basınımızın, taraftarımızın, başta belediye başkanımızın ve vekillerimizin bütün herkesin çok büyük faydasını gördük. Artık burada yapmamız gereken, özellikle yarınki maçta alacağımız 3 puandır. Bu puanlar tekrar bizi bir Play Off maçlarına yükseltebilir. Boluspor bu sene Play Off maçlarına katıldığı takdirde, yapacağımız 3 maçta şampiyon olma şansımızın çok yüksek olduğunu ben biliyorum, takımıma da güveniyorum. Onun için sizlerden bu 9 maçta destek bekliyoruz. İnşallah şampiyon olacağız. Olamasak da sezon sonunda bizim hatalarımız varsa onları hep beraber masaya yatıracağız. Amaç burada Boluspor’un iyi olması, o anlamda eğer bizlerin hataları varsa bu da sonuçta Boluspor’dan dolayı yapılan bir hatadır."



AK Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin ise yaptığı konuşmada, bunun beklenen bir tablo olduğunu kaydederek, "Netice itibari ile bir iki haftalık bir sıkıntıdan sonra böyle bir birlikteliği burada görmekteyiz. İnşallah yine basın mensupları vasıtasıyla vatandaşlarımızın, halkımızın ve taraftarımızın da beklediği tablo oraya yansır. Bugüne kadar birtakım sıkıntılar yaşandı. Ama bu işin geçmişine baktığımız zaman geri kalan 3-4 sene boyunca Boluspor takımının çıtayı yükselttiğini kabul etmek lazım. Bu çıta yükseldiğinde de beklentiler fazlalaşıyor. Bu fazlalaşan beklentilerde de mutlaka başarıya ulaşma noktasında sıkıntılar olabilir. Biz geçmişi değerlendirerek geleceğe daha sağlam bakmalıyız" ifade etti.

Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz, "Hep birlikte Bolu’yu ve Boluspor’umuzu daha iyi noktaya nasıl getirebilirizin gayreti içinde olmalıyız. Burada çok kaliteli bir Boluspor yönetimi var ve bu Boluspor Yönetimi ile biz burada amatöre düşecek olan bir takımı süper lige neden çıkmadı diye ızdırabını çekiyoruz. İnşallah bu ızdırabı da çekmenin ötesinde Süper Lig’e çıkarak neticelendiririz. Buna Bolu’nun ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

Basın olarak çok önemli bir kamu görevi yapmaktayız diye Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Atalay, "Ortak paydamız Boluspor’dur. Bundan sonra artık birlik ve beraberlik içerisinde önümüze bakacağız. Herkes hata yapabilir ama önemli olan bu hataların kasıtlı olmadığına inanmak ve önümüze bakarak yolumuza devam etmektir" dedi.

2

Haberin Devamı
YORUM YAZ